Најновије

"Србијом влада деспот Вучић, али му се ближи крај"

"Небитно је што Србија скоро три месеца после избора нема нову Владу, јер све одлуке ионако доноси председник Александар Вучић. Уверен сам да је ово последња четвртина Вучићеве власти, јер народ више не може да трпи да нема државу", рекао је водитељ Иван Ивановић гостујући на Н1.

Иван Ивановић (Фото: Јутјуб)

Аутор емисије "Вече са Иваном Ивановићем", који се у петак враћа на мале екране, рекао је да се током одмора није много питао зашто Србија још нема Владу, сматрајући да је то потпуно небитно.

- Ми не живимо у републици, живимо у деспотији. Имамо деспота Александра Вучића, и од његових одлука зависи судбина сваког од нас - рекао је он.

Поводом спекулација о новим министрима у дневној штампи, Ивановић је рекао да "доктори спинова знају добро свој посао, муте воду сваки дан, и раде шибице сваки дан са именима".

- Уопште се не треба обазирати. У Србији се ништа неће променити док је ова власт, држава неће функционисати ако нисте члан "праве странке", а ако мислите слободно бићете издајник. Ја бих волео да је Вучић бољи, да је ова Влада боља. Ту нема ничег претерано личног. Није нормално, ни добро да нам држава изгледа овако. Није добро да Марко Ђурић буде у конкуренцији за било шта, земља у којој је Марко Ђурић у конкуренцији за високе позиције, има озбиљан проблем".

Мишљења је, међутим, да се "партија ближи крају", односно да је ово "последња четвртина" Вучићеве власти.

- Ово више не може да се издржи, народ неће моћи да издржи дуго. Немање државе је проблем - истакао је.

Скептичан је, међутим, да би 5. октобар могао да се понови. Како је рекао, питање је да ли би се и Слободану Милошевићу десио 5. октобар да је било хране у продавницама, бензина на пумпама, и да се могло отићи седам дана на летовање. Но, приметио је и да су људи на улици "јако несрећни и незадовољни", истичући да 4,5 милиона грађана не гласа за Вучића и СНС.

Шта ће Дачић бити у новој Влади сазнајте ОВДЕ.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА