Најновије

ИЗ БЕДЕ У ЧИСТ ГЛАМУР Отац је напустио, одрасла је у сиромаштву и радила свашта да преживи, а онда је уследио филмски преокрет

Ово је прича од очаја до сјаја, са пуно тешких тренутака, али и блиставих момената у животу успешне глумице коју Србија обожава.

Ејми Адамс (Фото: Јутјуб)

Ејми Адамс рођена је у Италији, а одрасла је у војној бази код Авиана што ће умногоме касније одредити њен животни пут и неке важне одлуке. Њен отац је био војник и због тога се често селила, а живела је у различитим базама широм света. Како је имао седморо деце, њен отац је у једном тренутку одлучио да се скраси, да напусти војску и да се са породицом насели у у Касл Рок у Колораду где је Ејми направила прве кораке ка свом циљу - улазак у свет у шоубизниса.

Већ тада је било јасно да је бунтовница незгодног акрактера, јер је правила глупости и често се тукла. Отац је породицу напустио 1985. године, а њу је школа мање занимала, више времена је проводила са мајком Кетрин у теретани у којој је радила као инструктор.

Средњу школу је завршила, али је од факултета одустала, а са мајком се преселила у Атланту где су радили разне послове да би преживеле.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Adams fans 🌟❤ (@amyadamsgallery) on

Радила је и у једном малом позоришту где је имала плачену вечеру. Била је и глумица и конбарица, али овај други део посла није волела, па је често умела и да се посвађа са гостима. Након тога променила је неколико захтевних и нимало гламурозних послова, све док није скупила довољно новца да купи аутомобил. То је било 1999. када се запутила у Лос Анђелес и њена каријера кренула је узлазном путањом.

Почела је да снима серије за продукцијску кућу Фоx, од којих јој је најзанимљивија улога била у спин-офф серији филма  “Манжестер Преп”. Више пута номинована је за Оскара и низ других престижних глумачких награда, а поносна је власница два Златна глобуса. Једна је од најплаћенијих глумица света и процењује се да је 2016. зарадила више од 13 милиона долара, док ју је 2014. угледни часопис “Тиме” прогласио једном од 100 најутицајнијих жена света.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Adams fans 🌟❤ (@amyadamsgallery) on

Упркос “репутацији лоше девојке” коју показује на малим екранима, приватно води врло миран и каткад досадан живот. Живи са вереником, глумцем Дарреном Ле Галлом, а 2010. добили су и ћерку коју су, вероватно у част ваздушне базе у којој је Ејми рођена, назвали - Авиана.

Голу Станију погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА