Најновије

ДАМАСК ОДГОВОРИО ВАШИНГТОНУ: Признање Трампа само потврђује злочиначку активност

Званично признање председника Доналда Трампа о намери да убије председника Сирије Башара Асада само потврђује злочиначку активност САД, које прибегавају истим методама, као и терористичке организације – убиствима, мимо било каквих међународних правила и принципа ради сопствених интереса у региону, наводи се у саопштењу Министарства спољних послова Сирије.

Сирија (Фото: Pixabay)

У саопштењу се такође истиче да саопштења администрације САД-а о намери убиства председника Сирије говоре о нивоу политичке етике, која је заснована на злочинима ради постизања сопствених циљева.

„Саопштења америчке администрације о намери да убије Асада очигледно говоре о нивоу размишљања и политичкој етици руководилаца те администрације. То само говори о принципу извршавања злочина у циљу постизања сопствених циљева“, додаје се у саопштењу.

Амерички председник Доналд Трамп је раније саопштио да се залагао за "смакне" сиријског председника Башара Асада када су САД имале прилику да га убију. Он је навео да је бивши министар одбране Џејмс Матис био против тог потеза и да га је одговорио.

Чиме Турска прети Грчкој, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Восток

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА