Најновије

"ОДАКЛЕ ЊЕМУ ПИШТОЉ?!" Спрема се хапшење Кристијана Голубовића у Задрузи? Најављен полицијски упад? (ВИДЕО)

Кристијан Голубовић јавно је запретио Станији Добројевић и поручио да ће је убити, то јест заклати грицкалицом, уколико му се искрено не извини због спомињања и вређања његове деце.

Кристијан Голубовић (Фото: Јутјуб)

Током емисије "Питања гледалаца" у ријалитију "Задруга" њему је стигло питање због чега се према старлети понаша као "џентлмен", што му је било довољно да се расприча.

- Навикао сам да увредим ону која је д***а у души. Даме никада нисам увредио. Љут сам што ми је Станија поменула дете. Могао бих да је кољем грицкалицом и да се смејем грохотом. Не постоји сила на коју не бих ударио, не постоји садизам, мучење које не бих употребио над било киме када је моје дете у питању. И туђе дете, а камоли моје. Зато треба очекивати све од мене, само на ту тему - рекао је Кристијан.

Када му је Марија Кулић рекла да треба да заборави на сукоб са Станијом, Голубовић ју је саслушао, али је рекао да не заборавља. Потом је јавно запретио старлети убиством.

- Заклињем се сада у своје двоје деце да ћу убити Станију Добројевић лично, или преко мојих људи, ако ми се искрено не извини због увреда на рачун деце. Запамтите ово, по цену да идем 40 година на робију, а нису уопште битне паре. Сада знате шта је у питању - рекао је он, док су задругари остали неми. На његове претње јавност је бурно реаговала, а многи су поручили Станији да не улази у "Задругу". Старлета је и сама уплашена због овога, па је објавила видео с претњом на Инстаграму и замолила државу да реагује.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

- Нисам веровала да ћу бити принуђена да овако нешто окачим на свој профил, али нажалост морам како бих на време реаговала, апеловала и пробудила свест код нашег народа, наше државе, нашег правосудног система, полиције, медија. Ово није први пут да ми се на националној телевизији на најбруталнији начин јавно прети смрћу! Пре пет година ме је овај човек јавно рекетирао, цела земља је то гледала и ћутала! Нико реаговао није! Сад јавно прети смрћу, државо, реагуј! Доста више! - рекла је она и додала да ће га тужити.

- Осим тога што ћу поднети кривичне пријаве, апелујем на све људе да на овакве ствари не остану неми, већ да реагују! Ово није ријалити, ни шоу-бизнис, ово је мој живот и мени се вечерас јавно претило смрћу! - написала је Станија.

Адвокат Небојша Перовић: Прети му затвор до три године

Адвокат Небојша Перовић каже да су овакве претње кривично дело угрожавања безбедности, те да Голубовића очекује финансијска, али врло вероватно и затворска казна.

- У питању је кривично дело угрожавање сигурности. Дакле, ако неко прети другом лицу да ће њега или њему блиска лица повредити, односно напасти на живот или тело, казниће се затвором до једне године или новчаном казном. Међутим, уколико је та претња изазвала узнемиреност грађана, онда ће се тај који прети казнити затвором од три месеца до три године затвора - каже Перовић и додаје да у овом случају треба да реагује и тужилаштво. - Надлежно тужилаштво је дужно да, уколико сазна за постојање било каквог кривичног дела, било да је то сазнање било из штампаних или електронских медија, дужно је да наложи полицији да спроведе потребне радње ради утврђивања и прикупљања чињеница које указују да ли је дошло до извршења кривичног дела - завршава адвокат Перовић. 

Криминолог Златко Николић: Одакле њему пиштољ

Криминолог Златко Николић каже да ове претње нису наивне, те да надлежни органи морају да реагују. 

- Ако мене питате, он је већ требало да буде ухапшен. Већ недељу дана прича задругарима у којим је све криминалним радњама учествовао, како има панцир, пиштољ, обезбеђење... Тада је још тужилаштво требало да реагује и да уђе и ухапси га! - каже Николић и додаје:

- Одакле њему пиштољ?! Он је повратник с криминалним досијеом и нема ниједан основ да легално поседује оружје - објашњава за криминолог.

- Да ли је он лажовчина или не, треба суд да утврди, али он за све изречено мора да одговара! - истиче криминолог Златко Николић.

Голу Станију погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир/ Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА