Најновије

АМЕРИКАНЦИ МЕЊАЈУ ТАКТИКУ! Након што су им Руси показали зубе, сада их прате само из хеликоптера! (ВИДЕО)

Амерички хеликоптер пратио је руски конвој дуж пута у Хасаки након недавног инцидента у којем је известан број америчких војника повређен, извештава Ал Масдар.

Пратња (Фото: Јутјуб)

Снаге Међународне коалиције под вођством САД очигледно мењају стратегију сучељавања са руским трупама у Сирији, након недавне провокације која је резултирала повредама америчких војника у североисточном делу земље.

У новом инциденту ове недеље, амерички војни хеликоптери виђени су како круже око конвоја руске војске у провинцији Хасаке.

На видео снимку који се појавио на друштвеним мрежама се види како амерички хеликоптери прате и круже око руског војног конвоја.

- Два америчка борбена хеликоптера "АХ-64 Апаче", кршећи споразуме о интеракцији страна, пратила су конвој руског војног особља - наводи се у објашњену снимка.

- Очигледно је да команда Међународне коалиције, након озбиљне физичке и менталне трауме својих војника, није одустала од покушаја контроле кретања руских патрола, али без стварања препрека на терену - пише Сиријска обсерваторија. 

Kинеску анализау о руској војној моћи која је разбеснела Америку прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА