Најновије

"Ако је исход избора у вашој земљи обликован западним новцем, Запад ће вам одати признање да је у вашој земљи – демократија!"

Западна демократија је лажна демократија.

Илустрација (Фото: Nato.int)

Пише: Владимир Кршљанин

Западни систем, чији је једини циљ да се овековечи власт највећих злочинаца и пљачкаша, шампиона у одступању од најважније људске одлике – морала, темељи се на лажи. 

Западне политичке идеје, чак и кад су заоденуте у научно рухо, увек се пројектују тако да се могу злоупотребити. Њихово преобликовање у правне норме служи легализацији лажи и злочина. Свих врста.

Информационе технологије – главно оруђе хибридног ратовања, служе да се свет даноноћно засипа лажима и да се вештачки ствара утисак да су једине исправне идеје – западне политичке идеје и да је западни правни систем – једини могући систем.

Владимир Кршљанин (Фото: Јутјуб)

А пре свега се то односи на демократију. Наравно, у западном поимању. Дакле, лажну демократију.

У њој постоје аксиоми који се не смеју доводити у питање – парламентаризам, вишестраначје, људска и грађанска „права и слободе“. А када све ове елементе лажне демократије редукујемо до апсурда, видимо да од „демократије“ не остаје ни „д“. Тамо је у ствари неко чудовиште са гадним именима: плутократија, олигахија, капитализам, мамон. А чак и ако имате парламент, странке, људска права и слободе, Запад вам то ништа неће признати ако нисте обезбедили могућност неограниченог утицаја крупног западног капитала, односно његових власника и управљача, на прилике у својој земљи, односно на бираче.

Дакле, ако је исход избора у вашој земљи обликован западним новцем, Запад ће вам одати признање да је у вашој земљи – демократија!
У супротном, оптужиће вас за аутократију, тровање, производњу вируса, етничко чишћење, геноцид…

„Социјалисти се залажу против претварања економске моћи у политичку моћ.“ Тако је гласио мој амандман који је 1992, на Другом конгресу, ушао у текст Основа програма Социјалистичке партије Србије. У тим тешким годинама, када је цунами западне лажне демократије потопио и разорио Европу, били смо свесни у чему је главни проблем. Зато смо и имали демократско поверење народа да га предводимо и зато смо успели да пружимо достојан отпор, који нам до данас обезбеђује да будемо острво слободе у потопљеној Европи.

Данас би био ред да и ми, и Русија, и Кина, и сви слободни народи и људи, ствари назовемо правим именом.

Доста је западних лажи, притисака и насиља!

Нећемо лажну демократију!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА