Најновије

ДОСТА ЈЕ АМЕРИКА ИСКУШАВАЛА СРЕЋУ СА НАМА: Командант Револуционарних снага објавио шта ће Иран урадити када стигну САД санкције

Иранска револуционарна гарда изјавила је у понедељак да ће "укидање санкција утрти пут извозу војне опреме", истичући да је Иран самодовољан и да му није потребно да у иностранству задовољи своје потребе за наоружањем.

Иранска војска (Фото: Јутјуб)

Командант снага Револуционарне гарде, бригадни генерал Амир Али Хаџизаде, рекао је на маргинама свечаности одавањем почасти милиону ветеранских бораца који су учествовали у светој фази одбране, како је пренела агенција Тасним, да “програм Исламске Републике Иран неће бити сведок никакве промене у односу на претходну. Данас смо сами себи довољни и ако се укину ограничења, отвориће се пут извозу.”

Хаџизадех је наставио, “Не треба нам иностранство да обезбедимо своје потребе за наоружањем и сами смо себи довољни”, објашњавајући да “укидање ограничења оружја за Иран има неколико предности, прва је постизање политичке победе, а друга ослобађање Ирана за извоз, што је заправо ударац за Америку.”

У вези са претњама председника САД Доналда Трампа и одговор Ирана на њих, рекао је:

“Трамп је у прошлости искушавао срећу против Ирана. Они су изнова понављали такве апсурдне изјаве. Као што смо видели њихову претњу да ће погодити 52 мете у Ирану као одговор на ракетни удар на базу Аин ал-Асад.”

Амерички експерт тврди да Америка може победити Русију у потенцијалном рату на смао један начин! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА