Најновије

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ СА ЛАЖНОМ ДРЖАВОМ! Гренел: Не желимо празне речи

Извршни директор Међународне корпорације за финансије и развој у Америци Адам Боулер потписао је економски споразум са премијером окупиране српске покрајине Авдулахом Хотијем.

Ричард Гренел и Хашим Тачи (Фото: Јутјуб)

Потписивању су присуствовали председник лажне државе Хашим Тачи и председница такозване скупштине Вјоса Османи, а са америчке стране изасланик за дијалог Београда и Приштине Ричард Гренел.

Након потписивања споразума Тачи је одликовао Гренела орденом за заслуге.

На конференцији за медије Гренел је рекао да не желе празне речи, и да њихова посета доказује посвећеност вашингтонском споразуму.

– Дошли смо да докажемо посвећеност споразуму о економској нормализацији. Знамо да су у прошлости обећавали (тзв.) Косову а ми желимо да се заложимо да ће спровођење споразума бити настављено – рекао је Гренел.

– Желимо да покажемо народу (тзв.) Косова, који су наши савезници, да смо са вама – додао је амерички изасланик и назначио да ће свако министарство да успостави тимове који ће са Американцима радити на пројектима.

– Надамо се да ће економски развој, отварање нових радних места за младе променити политички пејзаж. Председник Трамп је увек говорио да циља на послове око посла, а не на старомодне политичке расправе. Желимо да помогнемо у отварању радних места како бисмо превазишли стара политичка питања – рекао је Гренел.

Извршни директор Америчке корпорације за финансирање међународног развоја Адам Боулер поручио је да овом посетом показују озбиљност према потенцијалним инвестицијама на територији косова и Метохије и да пружају подршку пријатељима.

Амерички експерт тврди да Америка може победити Русију у потенцијалном рату на смао један начин! Више о томе ОВДЕ!

Извор: РТС

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА