Најновије

Ево зашто Вучић још увек није честитао победу новим властима у Црној Гори

- Иако је званично формирана нова владајућа већина у Црној Гори која је после тридесет година са власти склонила Мила Ђукановића из Београда још увек нема званичне честитке нити понуде за сарадњу новим властима. Скандалозно је да је у свим ранијим изборима Александар Вучић већ у току изборне вечери честитао Милу Ђукановићу и његовом ДПС-у уз поруке позива на сарадњу, а да сада таквих порука нема - каже председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић.

Александар Вучић и Мило Ђукановић (Фото: Predsednik.rs)

Паровић каже да Вучићево понашање потврђује тврдње Здравка Кривокапића о пословним везама Ђукановића и Вучића.

- Још је спорније то што Александар Вучић као председник Србије није јавно захвалио Митрополиту Амфилохију који је предводио одбрану светиња у Црној Гори и тиме сачувао немерљиво српско културно благо. Све ово само потврђује речи мандатара за састав нове владе Црне Горе, професора Здравка Кривокапића о томе како су Мило Ђукановић и Александар Вучић у блиским политичким и пословним односима и да један другоме чувају леђа –објашњава Паровић.

Лидер Двери Бошко Обрадовић каже да су Ђукановић и Вучић политички близанци.

- Напасти будућег председника Владе ЦГ док то није постао, а пре тога му не честитати на победи на изборима јер није под контролом, може само политички брат близанац Мила Ђукановића. Ко је Вучића упознао са онима који стоје иза Београда на води? Па, Мило! – написао је Обрадовић на Твитеру.

Како Вучић брани свог брата прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА