Најновије

Младић ког је Контић брутално претукао још није саслушан: Миљан је дошао у суд, а онда је напрасно отишао!

Миљан М. (28), кога је, како се сумња, 24. августа у Јеврејској улици у Новом Саду претукао Иван Контић (30), јуче је у пратњи адвоката дошао у Више јавно тужилаштво, где је требало да буде саслушан и да предочи свој исказ о ономе што се догодило.

Напад код кладионице (Фото: Јутјуб)

Поред Контића, који је у бекству, поступак се води и против О. Л. и Л. В. због сумње да су учествовали у тучи, односно помогли осумњиченом после извршења кривичног дела.

Међутим, пола сата касније, Миљан М. је напустио зграду суда, пошто је бранилац О. Л. и Л. В. тражио изузећа новосадских Вишег и Апелационог тужилаштва, као и Републичког тужилаштва, што су подржали и други браниоци ове двојице осумњичених.

Објашњавајући због чега се одлучио на овакав потез, Горан Карадаревић, један од бранилаца двојице осумњичених, који се налазе у притвору, каже да је изузећа тражио због сумње у пристрасност.

- Ово кривично дело је прво правилно квалификовано као тешка телесна повреда, а онда је, без посебних и нових чињеница и доказа, преквалификовано у покушај убиства. Тај предлог подржале су и колеге са којима браним двојицу осумњичених - предочио је Карадаревић.

Правни заступник претученог Миљана, адвокат Милош Палигорић, по изласку из зграде новосадског суда, није желео да даје изјаве, наводећи да нема шта да каже.

Ово је Арканово тајно оружје! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА