Најновије

МИЛОВИ МЕДИЈИ: Вучић обнавља Душаново царство, регион мора да реагује!

Пропагандно гласило одлазећег режима у Црној Гори, Дневне новине, у свом викенд издању објавиле су и најавиле као главну тему на насловној страни интервју са проф. др Енвером Халиловићем, некадашњим ректором Универзитета у Тузли, у којем он дословце председника Србије Александра Вучића и власт у Београду оптужује за "обнову Душановог царства"!

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Бивши амбасадор БиХ у Русији се није зауставио на овој сулудој констатацији него је "позвао регион да се супротстави новој српској хегемонији" од које свима прети опасност.

Халиловић уз хвалоспеве Милу Ђукановићу истовремено позива актуелног председника Црне Горе да заједно са колегама из окружења пренесе некоме из међународне заједнице "ко на овај простор утиче" каква опасност прети од Вучића и власти у Србији. Он, такође, напада српског председника због увођења новог празника - Дана српског јединства и заставе:

- И то је догађај који показује отворену намеру српског председника да обнови Душаново царство. Он чак не признаје старе датуме, који су се везивали за српско јединство, као што је Савиндан, већ прави нове, његове датуме српског народа у целини. Вучић их обједињује на новим основама и то причом о економском и инфраструктурном повезивању такозваних српских држава којима ће Србија још и да помаже.

Иначе, Дневне новине, упркос изборном краху њихових миљеника и финансијера из Ђукановићеве ДПС, не престају да воде кампању против Београда, Вучића, СПЦ и црногорске опозиције. За ту сврху употребили су плејаду проверених Ђукановићевих "спавача" у Србији окупљених, пре свега, у Апелу 88, који се не мири са падом најдуговечнијег европског режима у новијој историји. Тако су редовни саговорници Дневних новина Жарко Кораћ, Ненад Чанак, Миленко Перовић, Ратко Божовић и остали.

Хонгконг је био први, а Пекинг неће дозволити постојање још једног бастиона демократије! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА