Најновије

ЦИРКУС СЕ НАСТАВЉА! ЛУТОВАЦ ПОРУЧИО ИЗБАЧЕНИМ ЧЛАНОВИМА: Печат ДС је код мене!

Демократска странка, на чијем је челу Зоран Лутовац, поновила је данас да група њених садашњих и бивших функционера покушава да преузме странку и оптужила их да су за јучерашње, изборе које су назвали лажним припремили гласачке листиће "оверене" печатом странке, иако нису имали приступ печату.

Зоран Лутовац (Фото: Јутјуб)

"Печат ДС налази се код мене, на сигурном, недоступан свима онима који би желели да га злоупотребе за испуњење својих и режимских интереса", рекао је Лутовац, наводи се у саопштењу.

Он је додао да због поменутих сазнања демократе имају разлога да сумњају да је групи садашњих и искључених функционера план да се обрате Министарству државне управе и локалне самоуправе са захтевом да се промени законски заступник странке на основу "нелегалних, противстатутарних и лажних записника, са лажних избора".

Лечић је синоћ представио резултате изборне скупштине ДС на којој тврди да је изабран за председника Демократске странке, иако је Лутовац претходно саопштио да је Лечић искључен из ДС-а.

Демократска странка је оптужила "малу групу" бивших и садашњих функционера странке да су "кршећи Статут ДС и служећи се нелегалним и нелегитимним методама", покушали да организују изборе за председника демократа.

Лутовац је зјавио да нема никакавих избора у Демократској странци, а онај који се представља као кандидат за председника ДС је искључен из странке.

Он се у суботу огласио и на твитеру са коментаром: "Лечић изабран за лидера искључених чланова ДС".

Азербејџан напада турским дроновима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА