Најновије

OВО ЈЕ КРАЈ - ТУЧА НА САСТАНКУ ДПС: Мило ошамарио Бошковића, укључио се Николић, а онда је улетелео обезбеђење

Портал Националист позивајући се на изворе из врха ДПС тврди да је председник Црне Горе Мило Ђукановић током страначког састанка физички насрнуо на министра одбране Предрага Бошковића.

Дани среће - Бошковић и Ђукановић (Фото: Јутјуб)

-  Напад лидера ДПС и председника Црне Горе Мила Ђукановића на министра одбране и координатора предизборних активности ДПС на северу Црне Горе Предрага Бошковића није био само вербалне природе, већ да је Ђукановић Бошковића буквално ошамарио! Притом, повод за овакву реакцију пословично суздржаног Ђукановића није био само катастрофалан резултат ДПС на поменутом подручју, већ и то што је Бошковић, заједно са својим најближим сарадницима, проневерио износ у висини од 250 хиљада евра који му је Ђукановић уочи избора предао за куповину гласова припадника ромске популације, настањених у подгоричком насељу Коник – тврди саговорник Националиста.

Они тврде да је Ђукановићева реакција је осоколила посланика ДПС Андрију Николића, склоног имитирању страначког шефа, да и сам почне да се уноси у лице и вређа збуњеног и пониженог Бошковића.

. Ипак, да волу није допуштено што и Јупитеру, одмах по окончању састанка показало је Бошковићево обезбеђење, које је по кратком поступку научило памети Николића, тако што га је брутално претукло. Тешко да је ико могао и помислити да би се у ДПС, као до пре неки дан најмоћнијој политичкој организацији у Црној Гори, могле догађати овакве ствари, што само указује на размере и брзину суноврата који је захватио ову странку – пише Националист.

Информације о инциденту на састанку врха ДПС објавио је и портал Глас јавности.

Мило спрема хаос уз помоћ Хрвата, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА