Најновије

ШЕФ РУСКЕ ОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ ОТКРИО ИСТИНУ О БЕЛОРУСИЈИ: Ево која земља стоји иза хаоса

Шеф руске Спољне обавештајне службе Сергеј Наришкин оптужио је САД да користе бескрупулозне методе распламсавања ситуације у Белорусији убацујући у ту земљу радикалне националисте и екстремисте.

Сергеј Наришкин (Фото: Јутјуб)

Како је појаснио, ти екстремисти се припремају на  територијама Пољске, Грузије и Украјине, као и у земљама Балтика уз посредовање Пентагона и ЦИА.

„Борци за ту нову Белорусију се припремају у Пољској, Грузији, Украјини и у земљама Балтика уз учешће инструктура ЦИА и Пентагона, као и уз помоћ разних невладиних организација које стоје иза америчког Стејт департмента“, рекао је он.

Такође је оптужио Вашингтон и да се меша у религиозну ситуацију у Белорусији покушавајући да заваде католике и православце у тој земљи.

„Американци покушавају да искористе суздржан став Ватикана и да укључе у протесте што већи број католичких свештеника“, додао је он.

Наришкин је рекао и да Америка позива католичко свештенство да отворено критикује белоруску власт и да користе религиозне платформе како би имплементирали опозициону пропаганту код верника.

Koн признао да подаци о умрлима од короне нису тачни, истину сазнајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА