Најновије

И ГРЕНЕЛ ДЕМАНТОВАО ВУЧИЋА: Да ли је председник већ потписао признање независности окупиране српске покрајине?

Поводом састанка у Вашингтону Александра Вучића са делегацијом окупиране српске покрајине, Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, рекао је да се од свега прави циркус. "Блиц, а за њим и сви истали Вучићеви медији, објавили су лажну вест да се пред Србију поставио захтев да се призна независно Косово. Да то није тачно јавно је рекао и амерички домаћин амбасадор Ричард Гренел", подсећа Ђилас.

Александар Вучић и Ричард Гренел (Фото: predsednik.rs)

Вучић је у обраћању након састанка рекао да људи са портала који су први објавили истину лажу и назвао их је издајницима који раде против интереса Србије. Вучићу, што не кажеш Гренелу да лаже? Њему реци да је лажов када си тако храбар. Зашто људима у Србији то говориш? Уз то, реци грађанима Србије - шта ти то преговараш? Ко ти је дао овлашћење? У чије име ти преговараш? Је л’ ми сада сви овде треба да стрепимо шта ћеш ти да потпишеш? - питао је Ђилас председника Србије и додао:

Уколико се споразум ограничава на питање бољег живота људи и економије, то заслужује подршку. Али и ту се поставља питање да ли ће Косово бити потписано без звездице или са звездицом која означава његов статус у складу са резолуцијом 1244 Уједињених Нација. Ако се такав папир потписује без звездице поред речи "Косово" то значи да се Србија одрекла дела своје територије и свог Устава, а то је недопустиво.

Харадинај "притиска" Хотија да одбије споразум, Американци прете, више о томе ОВДЕ!

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА