Најновије

СРБИЈА РАСПРОДАЈЕ ВОЈНЕ НЕПОКРЕТНОСТИ: Ево колико се новца тражи за њих

Држава Србија понудила је на продају 68 непокретности које нису неопходне за функционисање Војске Србије, наводи се у огласу који је објавила Републичка дирекција за имовину.

Војска Србије (Фото: Војска Србије)

Писане понуде могу се доставити за Клуб Војске у Пожаревцу који је понуђен за милион евра, комплекс Царина у Смедереву чија је почетна цена 2,4 милиона евра, комплекс Провалија у Сремској Каменици - 368.000 евра, Мишелук - Горња Каменица (1,2 милиона евра), Алибеговац у Новом Саду који је понуђен за 388 хиљада евра, док је за 100 хиљада евра понуђен Гркљан у Зајечару.

Војна складишта Винарце код Лесковца понуђена су за 168 хиљада евра, складиште Река Остружница на београдској Чукарици за 752 хиљаде евра, Илине воде у Крагујевцу по почетној цени 226 хиљада евра, команду у Србобрану за 220 хиљада евра, као и Клуб војске у Неготину чија почетна цена је 280 хиљада евра.

Понуђени су и комплекс Забрђе у Петровцу на Млави за 60 хиљада евра, Индустријски колосек у Нишу за 179 хиљада евра, Буковац у Петроварадину за 77,8 хиљада евра, складиште Поток Месић у Вршцу за 637 хиљада евра, Барице у Рашкој за 109 хиљада евра, Кличевац - вежбалиште у Ваљеву - 124 хиљаде евра, и Станишин рид у Сурдулици за 21 хиљаду евра.

Држава продаје и Војни комплекс Мира - складиште у Лесковцу који је понуђен за 695 хиљада евра, и комплекс Вила Катарина у Књажевцу за 18.000 евра.

Више од половине понуђених некретнина су пословни простори, највише у Београду, а затим и у Нишу и Ваљеву.

Како се наводи, рок за подношење понуда је 15 дана а после комисијског отварања понуда одлуку о најповољнијим донеће комисија.

Републичка дирекција за имовину надови да ће висина понуђене цене бити одлучујућа у избору купца.

Како је спречен масакр у Русији, погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА