Најновије

ЗАХАРОВА УРНИСАЛА ВУЧИЋА! СНС АКТИВИСТИ РЕЖЕ: Стигла јој подршка из Србије (ФОТО)

Портпарол руског Министарства спољних послова Марија Захарова је објавом на свом Фејсбук профилу подигла много буке у Српској напредној странци, чији активисти су почели да је вређају и бране свог лидера Александра Вучића

Марија Захарова (Фото: РИА Новости)

Захарова је у својој објави исмејала начин на који је Вучић седео пред америчким председником Доналдом Трампом пре потписивања трговинског споразума. Испод фотографије на којој се Вучић види како седи испред Трампа као на испитивању, Захарова је додала фотографију чувене сцене из филма '’Ниске страсти'’, у којој Шерон Стоун мења положај укрштених ногу без доњег беша на себи.

'’Ако сте позвани у Белу кућу, а столица је постављена као да вас испитују, седите као на фотографији бр. 2. Ко год да сте. Верујте ми'’, написала је Захарова у опису.

Если Вас позвали в БД, а стул поставили так, будто Вы на допросе, садитесь как на фото #2. Кем бы Вы ни были. Просто поверьте.

Posted by Maria Zakharova on Субота, 05. септембар 2020.

Док су активисти и функционери СНС били бесни због објаве Захарове, њој је стигла подршка од Конзервативног покрета '’Наши'’.

'’Конзервативни покрет Наши даје пуну подршку портпаролки Министарства спољних послова Русије Марији Захаровој, која је изложена нападима и увредама активиста Српске напредне странке'’, наводи се у саопштењу.

'’Ова констатација изазвала је бес напредњачких активиста који су започели да у име Александра Вучића шире  најгнусније увреде по друштвеним мрежама, а које су уперене ка Марији Захаровој.

Александар Вучић већ недељама преко својих медија и активиста води гнусну кампању против Руске Федерације коју оптужује да изазива немире у Србији и да га руши са власти.

Истина је једино да Александар Вучић води кампању против Руске Федерације и да потписује уговоре на штету сопственог народа и доказаних пријатеља попут Русије и Кине.

Конзервативни покрет поручује Александру Вучићу да барем једном престане да се крије иза својих ботова, медија и циркузаната попут Марка Ђурића и Александра Вулића и да изађе и каже своје мишљење и став према Русији, а не да га пласира преко поменутих.

Александар Вучић отворено ради против сопственог народа и његових интереса, али и против интереса српских вековних пријатеља са којима покушава да нас увуче у сукоб'’, закључују у КП '’Наши'’.

Како се Вучић хвали признањем лажне државе, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА