Најновије

Др Тиодоровић изнео застрашујуће прогнозе у вези короне у Србији! Открио је до када ће расти број заражених

Епидемиолог Бранислав Тиодоровић изјавио је да повратак у Србију 25.000 туриста са летовања из иностранства може утицати на повећање броја заражених у току септембра, да почетак школске године са собом може донети одређене ризике кад је заражавање у питању, али и да је број оболелих од короне директно везан за непоштовање мера.

Др Тиодоровић (Фото: Јутјуб)

- Свако ко долази у Србију треба да буде свестан да се собом носи ризик, те би било добро да се нађе у некој врсти кућне изолације. Било да је у питању повратак са летовања или долазак из једног места у друго, сви би требало да имамо ту навику да пазимо како на себе тако и на друге - рекао је за Тиодоровић, који је члан Кризног штаба за борбу против короне.

Он је навео да је важно да студенти, који долазе са оних територија где је епидемиолошка ситуација лошија у односу на Србију, поштују мере и буду на опрезу.

- То се свакако не односи само на оне који долазе, већ на целокупно становништво, јер је примењивање и поштовање мера од изузетног значаја за сузбијање вируса - истакао је Тиодоровић.

"За корону знали још јесенас, Вучић узео паре." Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА