Најновије

ВУЧИЋ СЕ ВАДИ: Па шта ако су ме понизили у Вашингтону, зар сам требао да шутнем столицу?

Председник Србије Александар Вучић изјавио је у интервјуу за сарајевски „Дневни Аваз“ да је у Вашингтону имао одличан разговор са америчким председником Доналдом Трампом и истакао да се трудио да све што је делегација Србије предлагала буде у интересу не само наше земље, већ свих у региону.

Потписивање срамног споразума у Вашингтону (Фото: predsednik.rs)

Вучић је у интервјуу, рекао да се понашао одговорно, јер му је обавеза да уради све што може за Србију.

Говорећи о споразуму из Вашингтона и коментарима које је његов сусрет с Трампом изазвао, Вучић је рекао да му није пало на памет да због столице напусти састанак.

– Замислите председника било које од наших малих земаља из региона да добије прилику да уђе у Овални кабинет, да разговара билатерално, сам с председником Сједињених Америчких Држава и да, када му ставе столицу, каже: „Извините, не интересује ме ова столица, сад ћу лепо да је шутнем, па ћу да изађем напоље и баш ме брига за САД, јер је мени много важно за моју сујету каква ће столица да буде“ – рекао је Вучић.

„Дневни аваз“ је, иначе, веома ласкаво оценио резултате Вучићевих разговора у Белој кући и споразума о економској нормализацији односа са Приштином.

„Вучић је у Вашингтону продао оно што је давно изгубљено, а заузврат је, на известан начин, направио ‘потез своје политичке каријере’, наводи „Аваз“ у својој анализи.

Цео смет се смеје Вучићу, више о томе ОВДЕ!

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА