Најновије

Хтела је да пошаље мужу провокативну слику: За неколико минута схватила је шта је урадила и настао је хаос

Како преносе медији, жена именована само као Ана, отишла је на подмлађивање вагине и била је веома задовољна резултатима. Због тога је направила слику пре и после, и одлучила да је пошаље мужу.Међутим, како након слања није добијала одговор, одлучила је да провери шта се дешава и схватила да је погрешила, и да је, уместо мужу, слику своје вагине послала - сину! 

Илустрација (Фото: Pixabay. com)

Муж открио детаље

Ову ситуацију описао је њен муж на друштвеним мрежама.- Била је веома узбуђена након што се вратила са третмана, резултати су је одушевили. Зато је желела да ми покаже разлику између пре и после, па сам и ја сам био импресиониран. Потом ми је рекла да би хтела да сачува ту слику, али да не жели да је носи у свом телефону, па сам јој предложио да је пошаље мени. Она је то и урадила, тј мислила је да је урадила - испричао је муж.

Син шокиран

Он је навео да су обоје преживели ужасан тренутак када су схватили да је слика отишла на погрешну адресу, као и да је жена почела да паничи, да говори да врати поруку,али да је било превише касно.

Убрзо им је од сина стигао одговор "Шта је ово?!"

Очајни родитељи одлучили су да слажу сина и да му кажу да је то само слика са сајта клинике, коју је мајка хтела да пошаље другарици. Да ли им је поверовао, није познато.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА