Најновије

ВУЧИЋ ПРЕТИ ФРИЛЕНСЕРИМА КРИВИЧНОМ ОДГОВОРНОШЋУ: Порез мора да се плати,преговори само о томе од када

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас фриленсерима да протести нису никакво решење и да они једино могу са државом да преговарају о томе од када треба да се плати порез, а не да ли га треба платити.

Александар Вучић (Фото: Председништво Србије)

На питање новинара да ли држава има план како да реши питање наплате пореза фриленсерима који су најавили радикалзиацију протеста, Вучић је одговорио да је већ рекао да постоји простор да се преговара.

-Протести нису решење за било шта, већ сам рекао да има простора да се разговара, али не да ли ће да плаћају или не порез већ о томе да се види од када да се плаћа порез. А, о томе, да ли ћете да платите порез се не преговара и никада се неће преговарати - поручио је Вучић.

По питању о радикализацији протеста, каже да је то као када некакви левичарски фанатици из Новог Сада најављују да ће да руше институције и сајтове и све друго.

-Нема проблема, зато следи кривична одговорности и све друго, разговор је много паметнији и бољи избор - поручио је Вучић.

Додаје да је апеловао на владу да покуша да разговара са фриленсерима, али да ће свакако морати да плате порезе, као и да је бесмислено да неко мисли да ће то да реши моткама и сличним.

Зашто је српска обавештајна служба у колапсу, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА