Најновије

НЕ ШТЕДИ ГА! Није му било добро док их је гледао: Маја јахала Чорбу на Јањушеве очи! (ВИДЕО)

Како је Маја Маринковић одабрана за овонедељног слугу, према правилима, са другим слугом, у овом случају њеним бившим љубавником, требала је да спава сама у изолацији. Међутим, Маринковићева и њен садашњи дечко Милан Јанковић Чорба су донели одлуку да ће спавати заједно у соби за изолацију, на метар од кревета где спава њен бивши дечко Марко Јањушевић Јањуш. Она је то силно желела, па је успела да убеди репера да игра њене игре.

Маја и Чорба (Фото: Јутјуб)

Ко је то мени дошао у госте? рекла је Маја када се Чорба појавио у цик зоре на вратима изолације, где је она спавала кревет до Јањушевића, који тог момента није био унутра.

Само да се успаваш, излазим одавде - рекао је он бојажљиво.

Обећао си да ћеш да спаваш овде и нема назад. Дођи овамо да те мало почастим, поручила је Маринковићева.

Међутим, када се Чорба сместио у кревет, Маја је одмах наскочила на њега и намамила га на брзински секс. Она је све време наседала на њега, уживајући у сексу. И десило се баш оно што је осветница Маја планирала. Након теревенке у изолацију је дошао Јањуш да спава, а онда је затекао голупчиће у заносу страсти. Како је био шокиран оним што му је бивша љубавница приредила на само метар од њега, Марко је легао у кревет до пара и окренуо леђа да их не гледа. Он је забио главу у зид и тако се правио да спава док је његова бивша јахала Чорбу.

Ово је само доказ да је Маја Маринковић и даље заљубљена у свог љубавника, па на све начине жели да га повреди и да му се свети.

Иначе, старлетин отац Радомир Маринковић Таки је пре два дана рекао да његова ћерка још увек воли Јањуша, те да прави још веће грешке што покушава да га направи љубоморним:

Маја није преболела Јањуша, знам је боље од свих. Не свиђа ми се ово што ради са Чорбом, себи каља образ само да би ону будалу направила љубоморним. Превише се занела и мислим да неће дуго издржати. Почела је да ради неке ствари што никад није, а види се да само гледа где је онај њен бивши.

Јањуш открио непознате детаље везе са Мајом Маринковић. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА