Најновије

РЕКАО СВЕ ШТО МИСЛИ О ЊЕМУ: Шешељ жестоко ударио на Кривокапића!

Председник СРС Војислав Шешељ коментарисао је у јутарњем програму тв Хепи нову Владу Црне Горе и жестоко критиковао то што премијер Здравко Кривокапић није повукао одлуку о протеривању српског амбасадора, што није повукао признање лажне државе Косово, што је српске лидере гурнуо у страну и што Црна Гора још не укида санкције против Руске Федцерације.

Војислав Шешељ. (Фото: Јутјуб)

Лидер радикала је истакао да мисли да су Срби у Црној Гори веома разочарани и да се председник Владе Здравко Кривокапић показао у најгорем светлу.

- Ишао је на челу српске листе, а онда се окренуо против српског народа и његових политичких представника. Српске лидере је гурнуо у страну. То озбиљан политичар не може да ради. То озбиљан човек не може да ради и то ће му се разбити о главу врло брзо - рекао је Шешељ.

Шешељ је рекао да Кривокапић нема ни елементарну лукавост и да има само безобразлук и недостатак морала.

Лидер радикала је истакао да је Кривокапић био предлог блаженопочившег митрополита Амфилохија због тога што се заклињао у српство и због тога што је био близак цркви и представљао се као верник, а да је све то променио.

- Дао сам му доста времена. Што се мене тиче, он је већ ,,изгорео", али ту ће одлучивати српски народ и гласачи у Црној Гори - изјавио је председник СРС.

Шешељ је истакао да Кривокапић неће да поништи одлуку о протеривању српског амбасадора.

- На један покварен начин вади се на Мила Ђукановића. Мило у нема никаквих ингеренција. Министар је донео одлуку да се протера, влада је виши орган власти која може да оповргне одлуку министра и Мило се ту ништа не пита. Кривокапић на тако покварен начин наступа у јавности како би му наивни људи поверовали - рекао је лидер радикала.

Он је истакао да Кривокапић неће да повуче одлуку о признању лажне државе Косово и да неће да укине санкције Руској Федерацији.

- Не доводи у питање ни учешће Црне Горе као пуноправне чланице НАТО савеза. Могли би рећи да је то због бојазни да НАТО на сувише пргав начин не реагује, али морао је да укине одлуку о протеривању српског амбасадора, да повуче одлуку о признању тзв. Косова и да укине санкције против Русије - изјавио је Шешељ и додао да не може да тврди да је Кривокапић био Ђукановићев човек пре избора, али да је врбован после избора.

Председник СРС је поновио да жели да се Србија у 2021. интегрише са Руском Федерацијом.

Ево када ће бити мира у Донбасу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА