Најновије

ОНА ЈЕ ПРЕЗГОДНА - Водитељка временске прогнозе једном фотографијом запалила друштвене мреже: Баш уме да заузме позу и заголица машту

Водитељка која се опробала и у глуми је на овој објави добила је бројне комплименте пратилаца и оправдала је епитет најзгоднијег ТВ лица на свету.

Јанет Гарсија (Фото: Инстаграм)

Водитељка временске прогнозе Јанет Гарсија увекдобија велики број лајкова за своје изазовне фотографије.

Јанет у први план истиче своје облине у објава на Инстаграму. Најновија фотографија Јанет изазвала је пажњу. Фотографисаласе у провидној мајици, лаковани делић одеће привукао је највећу пажњу.

Атрактивна Јанет и те како уме да заузме најбољу позу да би додатно заголицала машту...

Водитељка која се опробала и у глуми је на овој објави добила је бројне комплименте пратилаца и оправдала је епитет најзгоднијег ТВ лица на свету.

Јанет највећи део славе дугује својој савршено обликованој позадини, на којој вредно ради у теретани сваког дана, а видео снимцима вежби изазива још већу пажњу  јавности.

Јанет Гарсија постала је планетарно позната због провокативних фотографија, али и по томе како је оставио дечко, који је професионални гејмер, јер није могао да се потпуно посвети игрицама током везе са њом. Водитељку тренутно прати преко 13 милиона људи. 

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА