Најновије

ОШТРА ПОРУКА МИЛАНА КНЕЖЕВИЋА: Мање се гледајте са Милом Ђукановићем, а више са нама!

Кнежевић је рекао да нема ништа против званичних сусрета са Ђукановићем, али има против оних неформалних, након којих се, како каже, догоди "пуч у Уставном суду".

Милан Кнежевић. (Фото: Јутјуб)

Посланик Демократског фронта, који је део владајуће коалиције, Милан Кнежевић позвао је данас премијера Здравка Кривокапића, потпредседника владе Дритана Абазовића и председника парламента Алексу Бечића да се, како је рекао, више гледају са парламентарном већином, а мање са председником Милом Ђукановићем.

Кнежевић је рекао да нема ништа против званичних сусрета са Ђукановићем, али има против оних неформалних, након којих се, како каже, догоди "пуч у Уставном суду".

- Није природно да се неко након избора владе 4. децембра више пута сретне са Ђукановићем него са лидерима парламентарних странака који треба да бране ову владу - рекао је Кнежевић на ванредној седници парламента.

Истакао је да као члан Уставног одбора и један од лидера странака које чине већину има обавезу да упозори и целу јавност да Уставни суд функционише као средство у рукама Мила Ђукановића како би оспоравали донесене законе.

Ово је Уставни суд који је пре два месеца донео одлуку да посланику у парламенту имунитет траје само док је у пленарној сали, а након тога следи лов, као што су ловили Небојшу Медојевића и мене", рекао је Кнежевић и додао да иза тога стоји Мило Ђукановић.

- Најдобронамерније упозоравам и вас Бечићу и Кривокапића и Абазовића, мање се гледајте са њим, а више се гледајте са нама - рекао је Кнежевић.

Поднета прва тужба против НАТО савеза због осиромашеног уранијума! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА