Најновије

ПРЕУЗЕЛИ СУ КОНТРОЛУ НАД СИТУАЦИЈОМ! Руски ловци кренули у напад!

Руске ваздухопловне снаге наставиле су у четвртак ваздушну кампању над Сиријом, јер су њихови ратни авиони снажно гађали неколико локација која припадају више џихадистичких група унутар Арапске Републике.

Руски авиони. (Фото: Јутјуб)

Руске ваздухопловне снаге започеле су своје ударе у четвртак гађањем положаја Хаџат Тахрира Ал Шам-а (ХТШ) и Туркестанске исламске странке (ТИП) дуж осе Идлиб-Латакија.

Према теренском извештају из Латакије, руски ваздушни напади гађали су подручје између два џихадистичка упоришта Кабани (Латакиа) и Ал-Сирманииех (Идлиб).

Недуго након напада на северозападну Сирију, руске ваздушно-космичке снаге усмериле су пажњу на централни део земље, где су поново напале положаје терористичке групе Исламска држава (ИД).

Руске ваздушно-космичке снаге покренуле су бројне штрајкове на положаје Исламске државе у селу Ал-Ресафа (Рака), заједно са нападима у источном делу губерније Хама.

Од почетка нове године, руске ваздушно-космичке снаге свакодневно су изводиле ваздушне нападе у централној Сирији, што је ограничило офанзивне способности Исламске државе у региону између Хаме, Ал-Ракке и Хомса.

Антифа напала седиште демократа, гађали полицију! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА