Најновије

ОСТАВЉА БЕЗ ДАХА! Она је супруга познатог српског кошаркаша, а изгледа брутално и после три порођаја! (ФОТО)

Некадашњи познати српски кошаркаш Дарко Миличић често уме да залуди читаву планету. Човек који је на једном од најбољих драфтова у историји НБА лиге изабран испред Кармела Ентонија, Двејна Вејда, Криса Боша... сада већ давне 2003. године, не појављује се у јавности тако често са члановима своје породице.

Зорана Миличић. (Фото: Инстаграм)

Вероватно многи не знају да има брутално згодну супругу Зорану Миличић (35) која се бави фитнесом. Српкиња се већ остварила као мајка, а са Дарком има троје деце. Међутим, то је не спречава да изгледа сјајно. Млађе девојке јој могу позавидети на савршеној фигури. Често на друштвеним мрежама објављује фотографије и видео снимке из теретане, а има и велику подршку пратилаца којих има више од 60.000.

- Тренирам сваки дан, ујутру када децу одвезем у школу, одмах идем на тренинг. Моји тренинзи су интензивни, али ја нисам жена за пилатес. Цео живот сам физички активна, можда сам за женски пол мало екстремна, али то волим. То је за мене вид релаксације - рекла је она својевремено за "Блиц" и додала:

- И Дарко и ја смо у спорту од малих ногу. На телу имам много тетоважа. Волим их, и да сам мушко, имала бих их још више. Свака тетоважа је део неког сегмента нашег живота. Све су везане за децу и за Дарка. Најдража су ми мала стопала наше ћерке Ларе, отисак који сам добила одмах након порођаја у Америци - рекла је Зорана Миличић.

Сораја и Ана објавиле врели снимак, маме огромним грудима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА