Најновије

ШЕШЕЉ О АЛЕКСИЋУ: Има нешто манијакално у Мики, један снимак то доказује (ВИДЕО)

Случај „Мика Алексић“ је тема која данима потреса српску јавност, а лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ рекао је како посматра целу ту ситуацију.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Подсетимо, неколико девојака, од којих су неке малолетне, пријавило је полицији да их је наводно силовао и сексуално узнемиравао Мирослав Мика Алексић, чувени власник школе глуме „Ствар срца“. Једна од њих је реномирана млада глумица Милена Радуловић (26), а пријави се придружила и њена колегиница Ива Илинчић (24). Обе су га пријавиле за дела која су се догодила када су обе биле малолетне.

Лидер Српске радикалне странке рекао је да је силовање после 9 година веома тешко доказати.

- Он каже да није, док ове жене, свака појединачно, кажу да јесте. Не може суд сабирати њихове изјаве. Мислим, шта ја знам. Ако је то тачно, ја бих га онда најстроже осудио, али у кампањи нећу да учествујем - изјавио је Шешељ.

Председник СРС је рекао да за њега није чуо да постоји све док није избила афера.

- Има нешто манијакално у њему и то се види по оном снимку у односу према малом дечаку од 8-9 година, где га он пита: „Јеси ли ти глуп?“, а мали на лицу места показује да је далеко интелигентнији од Алексића. Каже он: „Јесам глуп, али мало сам глуп, нисам пуно глуп.“ То је врхунска интелигенција малог детета. Он га је ту поразио, у земљу га је закуцао, а Алексић то можда није ни схватио - поентира Шешељ.

Лидер СРС-а је истакао да постоје медицински докази силовања, а како ће то изгледати у овом случају, не може да тврди.

- Постоје медицински докази силовања, то знају сви који су проучавали судску медицину. Ако је дошло до нежељене пенетрације, постоје огреботине. Код силовања, ако се не нађе сперма, каже се да је покушај силовања, а ако се нађе, онда је силовање завршено. Постоје ту разне финесе. Тешко је то доказати после толико година - објаснио је Шешељ.

Нагласио је да је случај превише компликован и да се зато не би у то мешао.

- Немојте да помислите да бих на било који начин да браним Алексића. Хоћу само да вам ставим до знања колико је то тежак судски процес - закључио је Шешељ.

Сведочење Иве Илинчић можете прочитати ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА