Најновије

ТАЈНА ЧУВАНА ПРЕКО 20 ГОДИНА: Ово је прича која се крије из чувеног Цециног хита "Београд" (ВИДЕО)

Песма Београд коју је отпевала певачица Светлана Цеца Ражнатовић веома брзо је постала велики хит, а написао ју је певач Дино Мерлин.

Цеца (Фото: Јутјуб)

Својевремено се у медијима доста писало о томе како Цеца, наводно, није платила песму те да је то нарушило односе између ње и Мерлина, али је он открио праву истину.

- На ту причу је одавно стављена тачка. Цеца је отпевала песму Београд која је била мој поклон за њу и сувишно је било шта причати - рекао је он тада.

Дино је од певачице тражио једино да буде наведен као аутор песме, што је она и испоштовала.

- Наменски је за мене урадио песму Заборави, а онда ми је рекао да има за мене једну прелепу песму која је рађена за дует. Али, пошто је тада био рат и он није могао да пева о Београду, казао ми је да само ја имам ту специфичну емоцију и поклонио ми је ту песму - рекла је Цеца на ту тему, а пренели су медији.

Како је песма објављена у самом јеку лоших политичких односа између Србије и Босне, али је Мерлин објаснио да је она настала много раније, те да није имала никакве везе са тиме.

- Нажалост, људи често забораве суштину. Оно што су сви заборавили јесте време и контекст. Ту песму сам написао давне 1991. када нисам ни слутио шта ће се десити - испричао је он.

Нагласио је и то да се не стиди ове песме.

- Било би лицимерно да се стидим. Београд је лепа песма. А та песма није на мојој сет листи зато што у каријери имам 200 композиција и немогуће је да их све изведем, а друго та песма је врло лепо отпевана па немам шта да преправљам - истакао је Дино Мерлин.

Врела Венецуеланка голишавим издањима распаметила пратиоце! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА