Најновије

НАЈЈЕЗИВИЈЕ СВЕДОЧЕЊЕ БИВШЕ УЧЕНИЦЕ МИКЕ АЛЕКСИЋА: Силовао ме је готово сваког уторка, 7 месеци!

Још једна девојка изнела је језиво сведочење којим оптужује професора глуме Мику Алексића за силовање.

Мика Алексић (Фото: Јутјуб)

Девојка из Београда (20), једна од шест које су полицији пријавиле учитеља глуме, изнела је у исповести шокантне детаље наводног сексуалног злостављања којем је била изложена.

"Силовао ме је скоро сваког уторка и то је трајало седам месеци. После часова сам повраћала, изгубила на килажи, осушила сам се. Ни дан-данас нисам вратила нормалну килажу", рекла је ова девојка и додала да је била силована готово сваког уторка током периода од седам месеци.  

Ова 20-годишња студенткиња глуме још једна је девојка која је пријавила полицији самозваног наставника глуме Мирослава Мику Алексића (68) и која је саслушана у тужилаштву. 

Како каже, годинама је трпела психичко малтретирање, ниподаштавање и “гнусне увреде”, а на крају и серију силовања.

" Почело је две недеље након мог 18. рођендана. Као да је сачекао да будем пунолетна, иако су друге девојке биле и млађе када их је напаствовао. Када је све то почело, повраћала сам, смршала сам 11 килограма. Осушила сам се. Нисам повраћала само после часова, дешавало се и у току дана. Сваки оброк бих повратила", рекла је девојка за Блиц.

У том периоду је раскинула с дечком, јер је он приметио да, како каже, више није иста девојка. 

Прича да и данас осећа Алексићев мирис и да јој се привиђа на улици, иако га није видела скоро две године.

"Да нас је неко напао на улици и одвео у подрум, можда бисмо успеле да се одбранимо, али не и од њега. Управо је то произашло из онога како нас је васпитавао. Јер, он нас је васпитавао. Ни родитељи, ни школа, ни пријатељи... Он је био кључни ментор", каже она.

Силовање се, како тврди, понављало скоро сваког уторка током седам месеци.

"Понекад би пропустио један или два уторка и помислила бих да то престаје, да ће све поново бити како треба... А онда те опет позове у канцеларију. Сећам се тог болесног страха сваки пут пред одлазак у ту просторију. Била сам шеф групе, стајала сам у средини и на крају часа изговарала молитву “Оченаш”. Све време сам чекала хоће ли ми прићи да ми каже да останем, ноге су ми се тресле", истиче она.

Каже да су силовања престала када се завршила тзв. школа глуме.

"Био је мај, а све је почело у новембру. Седела сам у кафићу са две другарице. За столом поред биле су две колегинице, које су знале да се у тој школи нешто дешава. Пришле су нам, питале су како иду припреме и да ли се нешто дешава у канцеларији. Као да сам једва чекала да ме то неко пита, пукла сам, почела да плачем... Онда ме је контактирала једна старија колегиница. Говорила ми је да никако не идем на последњи час. Ипак сам отишла, то је тај болесни моменат, али договор је био да се пред краја часа оне појаве и спрече га да ме одведе у канцеларију. Тако је и било. То је био мој последњи сусрет с Миком. Излетела сам низ степенице, испред школе, у Кнез Михаилову, и опет сам повраћала. Било је то олакшање помешано са страхом, јер сам се плашила да може да се настави, да ће успети да дође по мене и кад више не будем у студију", тврди она.

Мику Алексића су недавно јавно оптужиле глумице Милена Радуловић и Ива Илинчић за злостављање, заједно са другим девојкама које нису желеле да именом и презименом иступају у јавности, док им је велики број познатих јавно пружио подршку.

Алексићу је одређен притвор до 30 дана, а Милена и Ива дале су исказе у Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА