Најновије

ЗВАЛИ СУ ЈЕ ДАСКАРА И ДЕЧКО, ПРОШЛА ЈЕ ПРАВИ ПАКАО И ТОРТУРУ: Сада је рибетина за којом сви балаве! (ФОТО 18+)

Вршњачко насиље и малтретирање оставља дубоке трагове на психу. Све те ружне речи, псовке и понижавања су оставиле дубок траг на Селин Сентино.

Селин Сентино (Фото: Инстаграм)

Звали су је дечаком и ''даском'' јер није имала груди, а често су јој говорили и да је ружна. Она је успела да преважиђе сва малтерирања и ружне речи и уздигне се изнад свега. Решила је да штеди за пластичне операције и да потпуно промени себе. Она је од 2013. године увећала груди неколико пута, средила је нос, браду и убацила филере у усне и браду и све је платила преко 38.000 фунти (око 40.000 евра).

- Ја сам одувек била срећна, али се нисам осећала добро у својој кожи. Превише људи ме је осуђивало због ружноће... То ме је гурнуло у лоше емотивно стање и постала сам веома несрећна. Желела сам да опет будем срећна и весела па сам решила да променим све оно што ми се није свиђало... Променила сам свој изглед јер сам желела да опет будем срећна. Уосталом, живимо у времену када много ствари може да се мења - рекла је ова девојка из Швајцарске.

Да је урадила праву ствар са својим телом, говоре и бројке на друштвеним мрежама. Много људи је прати, у коментарима хвале њен изглед, а мушкарци луде за њом. Она се осврнула на своју младост и борбу коју је водила.

- Малтретирали су ме на дневној бази и увек су измишљали нове разлоге, ако нису груди, онда је зато што изгледам као дечак или што сам ружна или зато што је моја задњица превелика, што у овим годинама веома волим.

Трпела је многе увреде, а чак су је и тукли, никада није могла да покаже праву себе јер су у њој видели само физички изглед - ругобу. Није желела да иде у школу због свих тих негативности и непријатности, а није имала ни пријатеље.

Чак се правила да је болесна да би избегла одлазак у школу.

- Одувек сам желела велике груди јер их уопште нисам имала. Штедела сам новац, нигде нисам излазила, нисам куповала нове ствари, али сам знала да желим нове груди. Уштедела сам новац и отишла на операцију. Дуго сам штедела јер фризери не зарађују много, али сам успела. Сада зарађујем доста због свог изгледа - рекла је.

Како каже, сада је јака и срећна. Туђи коментари је не дотичу јер је коначно успела да остави прошлост за собом. Планира да уради још коју операцију, али не жури. Променила је све чиме није била задовољна и иако не личи на себе, коначно је нашла мир у свом животу.

Северина србује усред Хрватске, овај потез изненадио све! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА