Најновије

ВЕСИЋ ОБЈАСНИО: Цена споменика није тајна, али нећемо вам је открити

Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да цена споменика Стефану Немањи није објављена јер тако није желео вајар, и да ће се цена знати чим он да дозволу.

Горан Весић (фото: Јутјуб)

„Цена споменика није никаква тајна. Захтев вајара је био да се цена споменика не открије“, казао је Весић за Радио-телевизију Србије и додао да према закону вајар има права да то тражи и да ће цена бити објављена „после завршетка споменика и дозволе вајара“.

Весић је рекао да је цео пројекат Савског трга био изазован, јер није рађен само споменик.

„Урађен је цео комплекс, цео Савски трг, не само споменик. Завршена је рестаурација фасаде железничке станице, комплетна канализациона станица, и то је све требало уклопити зато је овај пројекат био велики изазов“, оценио је он.

Весић је додао да ће цео Савски трг, односно саобраћајница која повезује Савску улицу према Немањиној, бити готова за три месеца.

Упитан како ће се решити проблем паркирања код болнице Свети Сава, Весић је рекао да ће проблем са паркирањем бити решен када се изгради гаража испод Финансијког парка, за који би до краја ове године требало да се распише тендер.

Ситуација у Србији је “дај шта даш”, а како да добијете 60 или 110 евра, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА