Најновије

Јањуш урнисао бившу љубавницу: Маја воли само анални се*с, она је лака забава

Марко Јањушевић Јањуш више нема обзира према бившој девојци Маји Маринковић, па је на сваком кораку вређа и понижава. Овог пута је отишао корак даље, па је открио и какав секс старлета највише воли.

Урнише је Јањуш (Фото: Јутјуб)

Јањуш је у разговору с осталим задругарима урнисао Маринковићеву, а Бора Сантана и Лепи Мића су додавали разне бљувотине на Мајин рачун које су чули напољу.

- Маја воли само анални секс да не би могла да затрудни. Није она луда, друже, та је сва прорачуната. Фуј, гади ми се, очима не могу да је гледам ако ми верујеш - рекао је Јањуш, а Бора се одмах убацио:

- Па ти си јој у дупе свршавао, пунио пет пута. Само да не закеви с тобом. Коме треба дете с њом. Она је далабу. Кад свршиш у прдару, немаш страх да ће да остане трудна. Сипаш у њу као у канту.

Након ових скандалозних речи убацио се у разговор и Лепи Мића и открио да му се Маја поверила и рекла који је имала договор с Јањушем.

- Она ми је рекла да је њој најбитније да не може да затрудни. Мени је причала да су имали договор да имају само анални секс. И да си се ти сложио с тим. Каже, њој је лепо свакако. Воли она и у чмар и тамо друго. Али у чмар ти је сигурица. Пуцаш као луд, а нема страха. Јадан онај Таки шта мора да слуша и гледа. Не био му у кожи - рекао је Лепи Мића, а Марко додао:

- Ма срамота ме је и да причам колика је будала та девојка. Не знам како је није срамота. Чиме она има да се поноси, служи свима као забава. Она је лака забава. Покушао сам да је променим, али њој нема спаса.

Да ствар буде још гора, Мају не вређа само Јањуш, већ се у протекла два дана и Чорба окренуо против ње, па је терорише на сваком кораку. Кувар се више и не труди да буде фин и љубазан према Такијевој малој, већ јој сурово сасипа у лице све оно што мисли о њој, а није нимало лепо.

- Види какве су девојке, показале су да један свињокољач може да их има. За кога да се борим? За неку лажну љубав? Можемо да се карамо кад хоћеш! А ниси најбоља риба, можда си седма. Не знам ко ти је рекао да си уопште риба. Недајбоже да ти спадну те корекције, личила би на баба вештицу - рекао је Чорба.

- Кукавица си! Ти си себе спасао, а испао си издајица и кукавица! Безмудовић пи*копаћени. Ја ћу ти бити највећи успех икада - бунила се Маја, а онда излетела из куће и плакала у дворишту.

Наташа Радан направила праву по*но акцију испод туша, рука на гузи, груди у крупном кадру. Више о томе погледајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА