Најновије

ЛОНЧАР СМЕЊЕН: Дарија министарка здравља? (ФОТО)

Златибор Лончар више није министар здравља. Његово место преузела је епидемиолог и чланица Кризног штаба Дарија Кисић Тепавчевић. Барем тако тврди "Српски телеграф".

Дарија Кисић Тепавчевић (Фото: Јутјуб)

У оптимистичној вести да нема потребе за бригу да ће вакцина за ревакцинацију бити довољно, поменуто гласило ословило је министарку за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарију Кисић Тепавчевић министарком здравља.

О томе се иначе дуго спекулисало пред формирање Владе, а многи су Кисићку видели као нову министарку здравља. То се међутим није десило. Она је добила други ресор, а Лончар је остао "први лекар Србије".

Но, да ли председник Србије и СНС Александар Вучић преко овог наводног лапсуса "Српског телеграфа" жели нешто да поручи Лончару? Није ни то искључено, имајући у виду да Војислав Шешељ у гостовањима на телевизијама са националном фреквенцијом константно "прозива" Лончара, а недавно је рекао да министар здравља "одаје државне тајне".

Ко зна, ништа више у владајућој странци не може да нас изненади, па тако ни да иза овог лапсуса можда стоји скривена порука Лончару.

Асадови ловци надлећу југ Сирије, Четврта дивизија спремна да прегази западну Дару. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА