Најновије

УЕФА ДАЛА ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗВЕЗДИ: Црвено-бели против Милана играју са навијачима

Црвена звезда ће играти против Милана у шеснаестини финала Лиге Европе са навијачима.

Делије (Фото: Јутјуб)

Ако је веровати ономе што пише на званичном сајту шампиона Србије, црвено-бели су добили зелено светло од УЕФА да могу са 30% да попуне капацитет стадиона Рајко Митић.

Вест која ће се и те како свидети навијачима Црвене звезде. Руку на срце неће бити као када је пун стадион, али опет нема говора да ће бити много лепше и лакше изабраницима Дејана Станковића да играју против гиганта из Италије.

Из Звезде су саопштили и ко има право да присуствује мечу, али и то да се чека одлука Кризног штаба. Ипак, ће они имати последњу...

Саопштење са званичног сајта ФК Црвена звезда преносимо у целости.

- Драги Звездаши, приближава се почетак пролећне сезоне у Суперлиги и Купу Србије, као и утакмица шеснаестине финала Лиге Европе против седмоструког првака Старог континента, екипе Милана.

УЕФА је одобрила да се максимално 30% капацитета стадиона пусти у продају. Чекамо на евентуалну нову одлуку Кризног штаба Владе Републике Србије.

Организација утакмице је увелико почела и зато обавештавамо звездашку јавност следеће:

Приоритет при куповини карата за меч са Миланом имаће власници сезонских улазница за текућу сезону. После сезонаца приоритет у куповини ће имати чланови клуба (стандард, јуниор плус, као и плаћени јуниор чланови од 1.1.2021.).

Број евентуално расположивих места зависиће од расположивог капацитета стадиона, након одлуке Кризног штаба.

 Позивамо и подсећамо навијаче који нису обновили чланарину да то учине у следећих неколико дана како би били евентуално у могућности да дођу до жељене карте за овај спектакл.

Овим потезом клуб жели да се захвали највернијим навијачима, који су уз Звезду и у овим тешким тренуцима, пише у саопштењу на званичном сајту ФК Црвена звезда.

Надал признао да је Новак бољи од њега. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА