Најновије

ЗАПАД НАШАО ЗАМЕНУ ЗА НАВАЉНОГ: Русију нападају изнутра као Белорусију

Маске су пале. Као што се очекивало, Запад намерава да од Јулије Наваљне направи Тихановску 2. Од супруге ухапшеног „мученика“ обликују неку врсту декабристе, а затим и борца против власти.

Наваљни и Наваљна (Фото: Јутјуб)

Највећи амерички медијски гигант Си-Ен-Ен објавио је материјал о Јулији Наваљној, која апелује на Путина, тј. пре „врши притисак на Путина“ (пнаводи агенција). Аутори чланка пишу: „... крајем августа њен муж је отрован нервним агенсом Новичок.

Док је лежао у коми у омској клиници, Наваљна се изненада нашла у средишту битке са руском државом - а њена слика стоичне, смирене и сабране жене постала је прича за себе.

Даље, америчка публикација поставља питање: може ли она икада водити опозициони покрет у земљи?

На тему притиска на Путина, Си-Ен-Ен пише:

„Наваљна је чак отишла до човека за кога њен супруг верује да стоји иза напада - самог руског председника. Писала је директно Владимиру Путину, захтевајући да он дозволи њеном супругу да напусти земљу “.

Следи, наравно, текст који је шеф руске државе пожурио да јој испуни жељу.

Амерички новинари су у свом чланку повукли паралелу између Јулије Наваљне и Светлане Тихановске. У исто време, белоруска опозиционарка представљена је као лице масовних протеста против вође џелата.

У закључку Си-Ен-Ен уверава да су присталице Наваљну прозвале „првом дамом“. За такав опис Јулије Наваљне скоро нико у Русији није чуо. На тај начин Запад активно покушава да створи слику великог мученика из праведних разлога - пропагандом и искривљавањем чињеница.

Путиново упозорење целом свету можете прочитати ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА