Најновије

"НЕК СЕ СПРЕМИ МАФИЈА": Тепић о дивљој градњи на Авали (ФОТО)

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић објавила је на друштвеној мрежи Фејсбук фотогорафију на којој се налази објекат у изградњи, напомињући да је реч о згради која се налази у заштићеној зони испод Авалског торња.

Мариника Тепић. (Фото: Јутјуб)

“Ко то гради на Авали силне вишеспратне објекте у заштићеној зони испод Авалског торња? Шума искрчена, нигде обавештења ко и шта зида!А тек у граду! Нека се припреми грађевинска мафија у Београду и Весићеви Стајићи, Коматине, Ултра копови… Настављамо одмах после празника”, написала је Тепић.

Ko to gradi na Avali silne višespratne objekte u zaštićenoj zoni ispod Avalskog tornja? Šuma iskrčena, nigde obaveštenja...

Posted by Marinika Tepić on Sunday, January 3, 2021

У интервјуу поптредседница ССП Мариника Тепић је говорила о аферама актуелног режима, као и о томе шта ће бити обавеза нове власти након пада Александра Вучића.

“Ми сматрамо да јавне функционере, уколико се докаже да су коруптивно деловали, треба казнити двоструко више у односу на оно што подразумева кривични законик. Нова власт ће морати да похапси све оне који тренутно чине окосницу режима, с тим што то неће радити Мариника, већ полиција и тужилаштво кад им за то пружимо доказе”, истакла је у новогодишњем интервјуу потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић.

Откривено до када ће се задржати у Карабаху! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА