Најновије

МИЛО УДАРИО НА СРБЕ У ЦРНОЈ ГОРИ! Стигла оштра реакција након што је протерано осам наших држављана!

Коалиција "За будућност Никшића" обратила се медијима на пресс конференцији поводом јучерашњег протеривања држављана Србије из Никшића од стране полиције.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

Они наводе да су поднели кривичну пријаву против градоначелника Милутина Симовића, начелника регионалне граничне полиције Црне Горе Јанка Радосавовића, командира станице полиције у Никшићу Дарка Мађарића. Предрага Вучинића, инспектора за странце, и начелника одсјека за странце Дејана Аџића.

- Видели сте јуче о каквом се терору ради и ово је доказ зашто морамо победити ..још јаче..бројније..него у августу.Морамо јер ће нас овако приводити, хапсити и покушати да протерају из нашег града..наше земље..прво нашу браћу онда и нас.Ми немамо избора него да се томе насиљу супротставимо заједно и мирно, подигнутим грађанским гласом одбране слободе сваког човека. Наши гости нијесу били ни криминалци ни продавци дроге, ни сумњиви бизнисмени са граничних прелаза за промет шферца цигарета. То су озбиљни, образовани људи који се нису крили нити бежали, који су дошли код својих пријатеља. Милова партија је поражена од грађана Црне Горе, али није још изгубила у полицији, тамо су последње јединице за застрашивање, последњи бункери идеолошке репресије, последњи кавези неслободе. Позивамо све да се заједно супротсвимо томе, својим гласом на Твитеру или Фејсбуку или директно потписом подршке. Нама се јавило више од 10.000 хиљада грађана који су дали свој број телефона и потписали подршку нашој листи. Покажимо колико нас има и колико ће нас још више бити на изборима у Никшићу. Ово је непријатељска порука сваком Србину, сваком грађанину сваком црногорцу који у Београду и Србији слободно шете..ради - казао је Милутин Ђукановић испред ове коалиције.

Он истиче да нико ово не би урадио..нико имао храбрости да гази уважавање достојанства и законских права ових људи да наредба није стигла са самог врха, од одлазећег предсједника, који знају да губи хоће инциденте, мржњу, поделе не би ли тако сакрио своју немоћ и продужио свој себични политички живот још који месец. Јер он неће имати образа да поднесе оставку и када изгуби у свом граду као што је изгубио у августу, неће јер он је заборавио и на Никшић и на људе, на њихове животе и наду у нешто боље. С тога будимо заједно, будимо јаки, будимо гласни да нас сви чују, будимо одлучни у поруци, одавно је све готово, одавно је и Он политички готов. Све ово до сада је на силу и тој сили је дошао крај а пресуду томе коначно ће исписати својом главом, својим срцем, својом руком огромна већина слободних грађана Никшића 14.марта на локалним изборима.

- Ово је невероватно шта се десило, да људи који су нам помагали, који боље знају те информатичке технологије и процесе и које смо замолили да нам помогну и који су само радили свој посао буду малтретирани од 9 до 19 часова а после тога и добију решење о протеривању из Црне Горе - закључио је Ђукановић.

Јавио се руски бизнисмен и разјаснио забуну о раскошној резиденцији на обали Црног мора! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА