Најновије

ПУТИН ОТКРИО СА ЧИМЕ СЕ СУОЧАВАЈУ РУСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ: Војници показују велику храброст пред претњама из Сирије

Руске безбедносне агенције, укључујући Федералну службу безбедности (ФСБ), успевају да зауставе претње које долазе из Сирије, изјавио је председник Русије Владимир Путин.

Путин (Фото: РИА)

„И све оно што наше безбедносне агенције, укључујући Федералну службу безбедности, успевају да зауставе, има, да тако кажемо, сиријско порекло. Или не сиријско, али претња, понављам, долази са ових територија“, рекао је Путин у интервјуу за филм „Без права на грешку. Божићна посета Дамаску“ на телевизији „Русија 1“.

„Због тога нам је очигледно да смо поступили апсолутно исправно, а наши војници су, показујући јунаштво, храброст, високу професионалност, пре свега штитили интересе Русије“, додао је Путин.

Оружани сукоб у Сирији траје од 2011. године. Крајем 2017. године објављено је о победи над терористичком групом ИД у Сирији и Ираку. У појединим областима земаља настављају се акције чишћења милитаната. Тренутно су у првом плану политичко решавање, обнова Сирије и повратак избеглица.

Пре или касније, Путин и Си ће схватити да чак и ако продају душу ђаволу неће се договорити са Западом. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА