Најновије

ГОВОР МРЖЊЕ ЛЕКАРА: Видимо се на респиратору, ако си жива!

Када је реч о подели грађана на оне који носе маске и оне који то не раде као и на вакцинисане и невакцинисане изгледа да је постала уобичејана пракса да поред те поделе видимо и директне нападе, увреде па чак и жеље појединаца да се неко зарази или умре.

Корона вирус у Србији. (Фото: Јутјуб)

За скоро две године од кад траје глобална хистерија могли смо видети и чути свашта и то је део можда наше, народне комуникације која понекад и може или мора да буде прихватљива но врло је тешко схватити да они који себе представљају стручњацима врло често прелазе границу пристојности, васпитања и свакако своје струке нападајући, вређајући и претећи онима који се са њима не слажу.

Један овакав на сву несрећу случај који није усамљен, појавио се на твитеру где је извесни хирург из Крагујевца, Владимир Ђорђевић ,,прешао игрицу” тако што је напао ,,рандом” девојку на твитеру и поручио јој да је чека на респиратору.

Након што је поделила твит у којем је поделила свој став везан за вакцинацију, тачније невакцинацију хирург чија конституција лица вам говори много о њему самом решио је да се надовеже на став младе девојке уз поруку: ,,Заболе нас, иако је твит мало бајат. Видимо се на неком респиратору, уколико си још жива. *посвећено свим идиотима”

Познато је да је Крагујевац извор нестручних стручњака и да је заправо овај град расадник ,,фејк” диплома Медицинског факултета али дотични Владимир Ђорђевић је својим испадом и ту чињеницу бацио у сенку показујући и доказујући да ,,не дај Боже да морамо да се лечимо код овог човека”.

До сада Лекарска комора ни државна ни регионална није реаговала а ово није прва вероватно није ни последња порука мржње овог хирурга који за сада нормално наставља да ради и да чека све вас да му дођемо на респиратор.

Путин захтевао да Ердоган одмах повуче турске трупе из Идлиба! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА