Најновије

КРЕТЕНИ! Вучић: Сви који не мисле као ја су кретени! (ВИДЕО)

Александар Вучић никако да испразни своје младалачке фрустрације, овога пута није глумио смиреност, већ без трунке блама опозицију, а и самим тим и сваког ко не подржава његову аутократију, назвао је кретенима, и то неколико пута.

Вучић (Фото: Јутјуб)

- Ја сам председник Србије, треба да доносим важне одлуке. А кретенима да кажем да су кретени. Супер, да л' кретени могу да имају 3, 5 или 20 одсто? Па могу. Имали смо неке који су имали 21-21 одсто. Шта да радите, то вам је живот - рекао је Вучић, говорећи о опозицији.

Овако говори председник Републике Србије, неко ко би требало да буде председник свих грађана, а не само своје напредњачке свите. За њега су кретени они који неће да се помире са тим да је у последњих 10 година од када је политичка болест које се назива Српском напредном странком запосела Србију и кренула са потпуним урушавањем свега пристојног и правичног у нашој земљи. 

Кретени су изгледа и они који нису прогутали режимску пилулу златног доба, па око себе не виде злато, мед и млеко, већ ватру запаљене куће новинара, дим са спаљених депонија и загађених градова, крв претучених демонстраната и глад и стид радника које израбљују страни инвеститори.

Кретени су очито и они који су читали "Вођу" Радоје Домановић, па не желе да се прикључе колони коју прати слепац и која ће неминовно, као у лектири, заједно са слепцем доживети крах. Сви они који не припадају СНС картелу, спадају у групу кретена, док свако ко на себе стави напредњачки жиг, постаје академик, стручњак, поштен човек који не руши државу. Јер држава - то је Он, своје пипке је угурао у сваку институцију, преузео контролу и прогласио се Србијом.

У вечитој борби добра и зла, рекло би се да је част бити међу онима које Вучић назива кретенима. Јер ако су кретени они који и даље верују у демократију, владавину права, независност судства, медијске и људске слободе, а интелектуалци они који су од Србије створили приватну прћију једне породице и њихових кумова и другова, част је бити међу "кретенима".

Ко има очи да види и уши да чује, он ће и чути и видети једну и другу страну. И оне који су "кретени", а и Вучићеве интелектуалце. Па само на основу тога што се изговори, довољно је видети ко је кретен, коме ни сав маркетинг и ПР света не може да сакрије право лице.

Маске скидамо на пролеће, али под којим условом прочитајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА