Најновије

КУРТИ ХОЋЕ РАТ, СПРЕМА НОВИ НАПАД НА СРБЕ! Обавештајци имају информације: Есктремисти не одустају од удара на север Косова!

Лажни премијер лажне државе Аљбин Курти намерава да поново нападне Србе на северу Косова! Према информацијама српских обавештајаца, они за сутра планирају нови удар на Србе.

Курти (Фото: kryeministri-ks.net)

Косовска полиција и специјална јединица РОСУ увелико кују планове да још једном крену на север покрајине. Куртијев план је, да пред локалне изборе на Косову, који су заказани за недељу 17. октобар, изазове нове инциденте и изврши насиље над Србима.

- Аљбин Курти ће највероватније сутра поново послати РОСУ на север. После оних напада у среду, када су покушали да демонстрирају силу бојевом муницијом, гуменим мецима, шок бомбама и проливањем српске крви на улицама, они немају да се зауставе. То им је скупљање поена пред локалне изборе у недељу, а додатно их охрабрује и то што су изостале конкретне реакције међународне заједнице - објашњава саговорник.

Са друге стране, Војска Србије налази се у стању повишене борбене готовости и спремна је да за највише 48 сати уђе на Косово и заштити Србе.

Подсетимо, припадници косовске полиције и специјалаца РОСУ су у среду, наравно, без дозволе градоначелника, упали на територију Северне Митровице и пуцали на окупљене који су мирно протестовали. Том приликом је рањен и Срећко Софронијевић, који је хитно оперисан и још се налази на интензивној нези.

Турска прети Русији због напада на турске војнике у Сирији. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА