Најновије

ОТКРИВЕНЕ ШОКАНТНЕ ТАЈНЕ ПОРОДИЦЕ МИЛОШЕВИЋ! "Мири сам рекао да ће ликвидирати Слобу у Хагу"

Ненад Ђорђевић, некадашњи председник Југословенске левице тврди да је упозоравао Миру Марковић да ће Слободан Милошевић бити убијен у Хагу али да му она није веровала.

Слободан Милошевић. (Фото: Јутјуб)

- Рекао сам Мири Марковић да ће ликвидирати Милошевића у Хагу али ми она није веровала. Рекао сам јој да води рачуна и да ће се то десити, на шта ми је рекла да причам глупости. Иначе ја сам Слоби послао неколико касета које га ослобађају одговорности које сам ја добио од неких мојих пријатеља. Милошевић је почео да плаче када је добио те касете. Рекао је некоме – ја сам се о тог човека страшно огрешио а он ми помаже. А ја нисам хтео да помогнем њему него Србији - рекао је Ђорђевић.

Према његовим речима још једна особа о коју се Милошевић огрешио је била проф. Смиља Аврамов.

- А управо је она осмислила цео концепт његове одбране у Хагу. Она је била први сведок хашког трибунала против Милошевића а она је сведочила у корист Србије и у корист Милошевића. То је била њихова највећа грешка што су њу позвали да сведочи прва - рекао је Ђорђевић.

Говорећи о Мири Марковић, Ђорђевић каже да је она била двострука личност. Док разговара са мном, каже он, о мени прича све најбоље, кад ја одем она би ми забила нож у леђа. Са многима је тако радила.

- Слоба Милошевић је био изузетно интелигентан човек ван сваке сумње. Он никада ништа није читао и хватао је све у лету. Из комуникације извуче оно што је најзначајније и најбитније и то онда користи. За њега је читала Мира. Она је њему препричавала новине и књиге. Мира је била начитана и образована. Ко мисли да Мира није била интелигентна тај се вара. Милошевић је владао нама а Мира је владала Милошевићем - рекао је Ђорђевић.

Напомиње да је Милошевић, између осталог, имао проблема са братом јер Мира није волела Борислава. А Борина је мрзела Миру као највећег непријатеља.

Подсетимо, својевремено је Ђорђевић потврдио да је тачно да су САД нудиле Слободану Милошевићу огроман новац и прилику да се склони у Америку.

- Милошевићу су Американци нудили 100 милиона да се склони и да буде банкар негде у Америци. Он то није хтео да прихвати јер је сматрао да он као Србин не треба да дозволи да буде поткупљен. Американци су му то запамтили и касније му многе ствари нису толерисали - рекао је Ђорђевић.

EУ српској деци: Мораћете да ме заволите! Више о томе ОВДЕ.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА