Најновије

ОДМОР СА КОЈЕГ СЕ РЕБИЋ НЕЋЕ ВРАТИТИ: Крај директора полиције

Директор полиције Владимир Ребић је поводом хапшења некадашње државне секретарке у МУП-у Дијане Хркаловић изјавио "немам појма о томе, на одмору сам".

Ребић и Вулин (Фото: МУП Србије)

Добро обавештени извори из полиције наводе да Ребић говори истину и да је заиста узео годишњи одмор.

- Директор има 67 дана неискоришћеног годишњег одмора које сада планира да искористи - тврди извор и додаје да се "Владимир Ребић након одмора неће вратити на посао", односно да неће више бити на функцији директора полиције Србије.

Биће то крај директора полиције који ће остати упамћен по томе што се није мешао у свој посао. 

Владимира Ребића није спасило ни то што је прихватио полиграфско испитивање на коме је одговарао на питања везана за оптужбе које је Предраг Колувија, власник највеће фабрике марихуане у овом делу Европе изнео на рачун инспектора који су открили аферу Јовањица. Ребић као да је заборавио да Колувију у судници брани Владимир Ђукановић, члан председништва СНС-а и близак пријатељ председника Србије а да је у медијима у заштиту Колувије стао Александар Вучић лично.  

У јавности се као најозбиљнији кандидат за новог директора полиције помиње Томислав Радовановић, начелник Службе за специјалне истражне методе Управе криминалистичке полиције (УКП) који је у жижу јавности доспео изјавом да је у МУПу Србије постојала паралелна структура која је у сарадњи са страним обавештајним службама радила на рушењу Вучића.

Радовановић, некадашњи шеф интервентне бригаде београдског МУП-а је био део најужег тима Дијане Хркаловић. У добро обавештеним круговима кружи прича да је Томица Радовановић све што је радио, као и све снимљене разговоре на којима се налази Александар Вучић, копирао и понео са собом. И да му је то капитал са којим сада тражи место директора полиције.

Како полицијски пас реагује на Александра Вулина, погледајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА