Најновије

Кнежевић о наводном државном удару: "Брутална монтажа"

Један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић најавио је да ће тај савез поднети још једну кривичну пријаву поритив главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића.

Милан Кнежевић. (Фото: Јутјуб)

Како је истакао посланик црногорског парламента и председник скупштинског Одбора за безбедност и одбрану, он је то најавио због изношења нових детаља који бацају другачије светло у вези са бруталном умешаношћу СДТ-а и АНБ у режирању наводног "државног удара", на изборни дан 2016.

Кнежевић је на конференцији за новинаре рекао да је Катнић на јучерашњој затвореној седници тог одбора изнео неке нове детаље у вези са тим случајем.

"А то је да је онај први сведок Паја Велимировић, који се у исказу сетио Мојковачке битке, уствари то урадио по налогу извесног попа коме се исповедио у неком манастиру, а он му је рекао да се јави Центру безбедности. То је нови елемент који баца светло на оно што је била брутална монтажа", казао је Кнежевић.

Катнић је, додао је Кнежевић, јуче саопштио да је постојао и други сценарио.

"Миливоје Катнић је јуче саопштио да је постојао и други сценарио. Катнић је рекао да је планирано масовно крвопролиће становника Рожаја од припадника ДФ-а...", рекао је.

Тражиће, казао је, да тај Катнићев исказ буде предочен већу којим председава Зоран Радовић на поновљеном судјењу у предмету "државни удар".

“Дејан Перуничић је изнајмио кућу од Синише Стојковића и ту чувају 45 калашњикова за које нас оптужују за државни удар”, рекао је Кнежевић.

Акција усред Атлантика, Руси спречили пирате да отму брод! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА