Најновије

ЦРНОГОРАЦ ИЗ ''ДНЕВЊАКА'' УШАО У ПОЛИТИКУ: Ево којој странци је приступио (ВИДЕО)

"Народу су потребна здрава решења, народу је потреба нада, а смех ће нам на крају природно доћи на лице, када сваки човек у Црној Гори буде слободан у сваком смислу те речи", поручио је Андрић

Ђорђије Андрић (Фото: Јутјуб)

Ђорђије Андрић, широј јавности познат као „Црногорац из Дневњака“, одлучио је да уђе у политички живот. Његово обраћање јавности преносимо интегрално

Поштовани,

Обавештавам вас да сам донио одлуку да уђем у политички живот Црне Горе. Никада у животу раније, нисам био члан нити једне политичке партије, за мене лично ово је била тешка али чврста животна одлука. Широј јавности сам до сада био познат као “Црногорац из Дневњака“ и као неко ко с времена на време засмејава људе.

Као сваки жив човек волим да се нашалим, и најсрећнији бих био да могу да усрећујем људе својим повременим шаљивим видео снимцима. Међутим, грађани нису срећни, грађани нису задовољни, тешка социјално-економска сиутација и свакодневни проблеми кроз које пролазе наше комшије, наши пријатељи и већина породица у Црној Гори у мени изазива посебну љутњу, јер ова земља и овај народ, може и заслужује боље! Народу су потребна здрава решења, народу је потреба нада, а смех ће нам на крају природно доћи на лице, када сваки човек у Црној Гори буде слободан у сваком смислу те речи. Да живи, да се школује, да ради, да оснује породицу, да има кров над главом, да помогне родитељима, да прехрани децу, то је основна слобода за коју ћу да се залажем!

Заједно са мноштвом младих људи, а на челу са мојим дугогодишњим пријатељем Владиславом Дајковићем у процесу смо оснивања политичке партије под називом “Слободна Црна Гора“.

Бићу увек отворен и доступан за сарадњу и комуникацију са вама, и расположен да одговорим на сва будућа питања.

Колико је ситуација у Црној Гори озбиљна, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА