Најновије

ДР ШЕКЛЕР СТРУЧАН ЗА СВЕ: Ради за Ветеринарски институт, саветује о корона мерама, а сад предлаже и измене Кривичног закона

Сарадник ветеринарског института у Краљеву Миленко Шеклер што се са ветерине и животиња тком корона вируса посветио давањем изјавама у медијима о лечњу људи, решио је да се сада посвети и правној науци па је изнео своје предлоге за промену Кривичног законика.

Доктор "опште праксе" (Фото: Јутјуб)

Наиме, Шеклер у паузама лечења живине око Краљева и давања изјава медијима о панедмијским мерама, одлучио је дапише и нове казне за кривична дела, а једна од њих је изгладњавање кажњених. Срећом по антиваксере, смртна казна у Србији је укинута.

Наиме, Миланко Шеклер говорио је о утицају ковид пропусница, пошто је у последњих неколико дана забележен пораст броја вакцинисаних против коронавируса.

- Велика ствар. Нама су рекорди у јануару, фебруару били 70, 80.000... Када би се ковид пропуснице продужиле на 24 сата, била би још већа гужва. Знате колико би се осетило да се прошири примена. Што кладионице и угоститељи, а зашто то нису концерти, спортски догађаји, биоскопи, прославе... - казао је Шеклер за ТВ Прва.

"Требало би да се примењује свугда", навео је.

Овај стручњак је иронично прокоментарисао наводе да се продају лажне ковид пропуснице у Србији.

- Појавили су се "генијалци" да продају и купују лажне ковид пропуснице и да се то наплаћује 200, 300 евра. Предлажем казну, 300 евра - 300 дана затвора, један евро да поједе три пута дневно по хлеб и попије чаше воде... Дајте 300 евра награду да пријави ко то ради - додао је он.

О "ивермектину"

Шеклер је такође говорио о одлукама Кризног штаба.

- Тражите баланс између новца и здравља. Треба и остали да нађу тај баланс. У Италији не можете да радите ни у приватној фирми ако нисте вакцинисани или немате потврду да сте прележали ковид. Не постоји други начин, то су лажне илузије - казао је он.

- Ковид пропуснице (које важе) од 20 сати довеле до тога да је повећан одзив на вакцинацију, шта нам то говори? То је прави начин, Нашли сте педалу, притисните гас. Ствар је врло проста, треба да се примене оштрије мере контроле - објаснио је Шеклер.

Говорећи о процесу 18 лекара који су пред судом части, јер су наводно пацијентима препоручили лек ивермектин, он истиче да та установа има процедура. Такође је поновио да се и даље раде испитивања о томе да ли је делотворан ивермектин у борби против коронавируса и истакао "да се не би залетео", односно да треба сачекати резултати истраживања.

Како је доктор Антонијевић запушио уста свим поборницима вакцинације погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда/Србија данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА