Најновије

Успешно изведен перформанс пијаних тетки, мурала и јаја, док је Скупштина укидала и последње трагове слободе

Мурали са ликовим српских генерала стоје по Београду, а и широм Србије годинама. До сада нису сметали никоме, осим тих неколико појединих пијаних тетки које стоје иза којекаквих иницијативе омладине, али оне +40, 50, 60, вечито ухлебљених у НВО сектор финансиран преко нас, пореских обвезника!

Весна Веизовић (Фото: Хелм Каст)

Пише: весна Веизовић, уредник портала Васељенска

И та сметња се састојала преко медијских препуцавања, неких изјава на које вероватно нико никад не би ни обратио пажњу да не треба скренути позорност са нечег заиста битног.

То се десило јуче!

Док је јавност била заокупљена једном апсолутно небитном Аидом Ћоровић како гађа јајима мурал српског генерала Ратка Младића! Због најављеног догађаја на улице Београда изашли су кордони полиције, медији су испратили ту „напету“ ситуацију, накарикирано напетију него протеклу геј параду.

Једни медији су „напали“ Вулина, Вучића, као тобож неке националисте који бране лик и дело генерала који је по наводима пијаних тетки починио геноцид у Сребреници, други су оправдавали њихов нациЈонализам наводећи да није у питању никаква одбрана Ратка Младића, већ очивање реда и мира.

Јер наравно да су за јавни ред и мир далеко опасније три пијане тетке у виду Пешићке, Кандићке и Ћоровићке, него примера ради, стотину миграната који су већ годинама окупирали парк код Економског, где ноћу само ретки пролазе. Ту нема кордона полиције, заправо ту ретко кад и пролази полиција.

Иза свега, у току тог свеопштег „хаоса“, Скупштина Србије својим грађанима, за чију безбедност неизмерно брине, смакла је још једну рупицу на каишу слободе и слободне воље, укинувши обавезан ценезус за излазак потребног броја гласача на референдум!

Мислите ли да је то нека небитна ставка? Или да је заиста битнија кофа креча, ето ипак полиција није успела да одбрани мурал српског генерала, на слици на зиду од чињенице да је од јуче слободан избор постао – мисаона именица.

То што ће колико сутра неко други одлучити за нас, а у наше име, да се одричемо Косова и Метохије, да је вакцинација обавезна, да ће Рио Тинто, којекакви Зиђини и остали тровачи отварати руднике и експлоатисати све што се може и извадити, али и затровати на тлу Србије, није довољно битно.

Додуше, што рече једна твитерашица: Не брините народе, она Аида Ћоровић која је до пре пар дана тражила посао, од јуче је запослена!

И док смо се сви ми замајавали глупостима, а неки чак и тапшали полицији што је неко коначно ухватио једну од пијаних тетки и привео је, управо је баш у току тог циркуса Скупштина усвојила измене Закона о референдуму, по којем више неће бити потребно да на њега изађе више од 50 одсто бирачког тела, што Александру Вучићу широм отвара врата за махинације око свега!

Још да живимо у неком нормалном свету, па да констатујемо како су „борци за људска права“ управо били ти који су их потпуно укинули!

Британска докторка изнела шокантне податке о нус појавама од вакцина, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Васељенска

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА