Најновије

ВЛАДИМИР ДИМИТРИЈЕВИЋ ЗА ПРАВДУ: Коронократија, Вакцинацизам и како даље

КАКО ВЕРОВАТИ? ако да верујемо наводној вакцини која је направљена за девет месеци? Како да јој верујемо ако није прошла дугорочна испитивања? Како да јој верујемо ако само ублажава симптоме короне, а не спречава разбољевање? Како да јој верујемо ако је одобрена по хитном, а не по редовном поступку? Како да верујемо вакцини ако не верујемо србијанском Кризном штабу, који се толико пута компромитовао? Како да јој верујемо ако се нико озбиљно не бави нежељеним ефектима шприцања? Како да јој верујемо ако „фајзер-зенека“ није вакцина, него нека врста огледног вршљања по нашим генима, које до сада никад није масовно примењивано? Како да имамо поверења кад се, после вакцинисања, често јављају крвни угрушци? Како да верујемо ако вакцина има скривену листу састојака? Како да верујемо ако власт спречава наш информисани пристанак на цепљење? Зашто да се вакцинишемо ако постоје доступни и ефикасни лекови против ковида? Како да верујемо ако су произвођачи вакцина изузети од сваке одговорности, и нико нам не нуди обавештења о штетним узгредним ефектима? Како да се предамо шприцању које није прилагођено нашем узрасту и тежини?  Како да пристанемо да будемо жртве огледа ако Фајзер и Модерна имају криминалну репутацију? Како да верујемо ако смо сведоци огромних зарада Фајзера и сукоба интереса на све стране?  Како да верујемо маркетиншким кампања за вакцинисање? Како да верујемо кад се супротна мишљења цензуришу у медијима? Како да верујемо кад се цензуришу друштвене мреже? 

Владимир Димитријевић (Фото: Правда/Pixabay.com)

Пише: Владимир Димитријевић

АКО РАДИКАЛНЕ ФЕМИНИСТКИЊЕ МОГУ ДА ПРОПАГИРАЈУ АБОРТУС СЛОГАНОМ „МОЈЕ ТЕЛО – МОЈ ИЗБОР“, ЗАР У СЛУЧАЈУ НАМЕТАЊА ШПРИЦАЊА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИМ СУПСТАНЦАМА МОЈЕ ТЕЛО НИЈЕ МОЈ ИЗБОР? 
Пре но што се вакциниште, користите мозак. Не да бисте падали у сумњу и очајање, него да бисте, шта год да урадите, донели промишљену одлуку. Не дозволите да вас медији и ширитељи страха вакцинишу у мозак. Од тога се тешко опоравити.  
        
ШТА НАМ ЈЕ ДОНЕЛА КОРОНОКРАТИЈА? 
    
Донела је, рецимо: огроман страх од смрти, идеју да дисање може да убије ( иако је дисање основа живота, у подсвест нам је убачена идеја да дисањем умиремо ); маске на лица, насртај на нашу самоистоветност, страх деце од другога; разарање школства; удар на сахране и сахрањивање као један од најстаријих религиозних чинова човечанства; додатну цензуру Интернета; пристајање на све врсте карантинских апсурда; застрашивање као начин општења власти са народом; сумануту слику света који ће, колико сутра, нестати у страхотном умирању или у „великом ресету“ који ће све претворити у просјаке, осим оних 0,666% најбогатијих. Оно што је веома битно за разарање смислене перцепције стварности је брзо напуштање претходних коронократских наратива, и смишљање нових.

Вакцине као пут ка смањењу становништва? 

Наравно. 

НАЈАВА ИЗ 2010. ГОДИНЕ

Још 2010. године ( пажња, пажња:2010. године! ), чувени антиглобалиста Виљем Енгдал је објавио текст о томе шта спрема Бил Гејтс. Ко не верује, нека провери.(1)

Ево шта је Енгдал писао:“Имајући имиџ добронамерног филантропа и користећи своје милијарде посредством своје ''Фондације Била и Мелинде Гејтс'' (ослобођене од плаћања пореза), оснивач Miscrosoft-а и један од најбогатијих људи на свету, Бил Гејтс, бави се проблемима болести и недостатком хране у Африци, а такође се бори и са сиромаштвом. На недавно одржаној конфреренцији у Калифорнији Гејтс је донекле разоткрио један готово непознат аспект свог доброчинства – смањење броја становника или, другим речима, еугенику.    Гејтс је то поменуо на затвореној конференцији у Лонг Бичу, у Калифорнији, под називом TED2010, у свом говору ''Обнављање до нуле!'' Упоредо са - са становишта науке апсурдним - предлогом о вештачком свођењу емисија СО2 у целом свету на нулу до 2050. године, Гејтс је, отприлике после 4 и по минута свога говора, изјавио: ''Најпре смо добили становништво. У свету данас живи око 6,8 милијарди људи. Тај број ће нарасти до отприлике 9 милијарди. Могуће је да ћемо сада, уколико урадимо уистину добар посао са новим вакцинама, здравственом заштитом и услугама у сфери репродуктивног здравља, успети да овај број умањимо за 10 или 15 процената''  (подвукао В. Е).

На једноставном енглеском језику, један од најутицајнијих људи у свету јасно је рекао да он очекује вакцине које ће бити искоришћене за смањење броја становништва. Када говори о вакцинама, Бил Гејтс зна о чему говори. У јануару 2010. године, на елитном Светском економском форуму у Давосу, Гејтс је изјавио да ће током следеће деценије  његова фондација издвојити 10 милијарди долара (око 7,5 милијарди евра) за развој и испоруку нових вакцина за децу у земљама у развоју.

У његовој Фондацији од више милијарди долара, главни акценат се ставља на вакцине, посебно када је у питању Африка и остале земље у развоју. ''Фондација Била и Мелинде Гејтс'' је члан-оснивач Алијансе ГАВИ (Глобална алијанса за вакцинацију и имунизацију), у партнерству са Светском банком, СЗО и произвођачима вакцина. Циљ ГАВИ је вакцинација сваког новорођеног детета у земљама у развоју.

Данас то изгледа као племенито, доброчинитељско дело. Проблем је у томе, што је индустрија вакцина више пута била ухваћена на делу сакривања опасних последица (одсуство безбедности због непроверених, па чак и по здравље шттених) вакцина од становника Трећега света, који ништа не подозревају и не могу да се избаве од западних вакцина. Неке организације претпостављају да је истински циљ вакцина да ослабе људе и да их учине још пријемчивијима за болест и превремену смрт.“

Наравно да је људима тешко да схвате да вакцине могу бити штетне. Ко може да верује да ће га лекар отровати вакцином ( ненамерно, наравно, верујући да чини само оно што је добро за пацијента )? Ко може да верује да постоји мањина вампирских богаташа, крволока, спремних на све да би остварили „златну милијарду“? 

То могу да схвате, осим виспрених слободоумних појединаца, само хришћани, који пред собом имају Откровење Јованово. И зато су модернисти међу православнима трудили да потисну апокалиптику и замене је квазиесхатологизмом, који се своди на оно „Удри бригу на весеље, ионако смо сви спасени!“


    
ДУХ МЕНГЕЛЕА У СРБИЈИ 
    
Наш познати научник, теоријски физичар др Миодраг Кулић, јасно каже:“КОВИД-19 је напао људе на свим географским дужинама и ширинама. И вакцинисани и невакцинисани људи су суочени са истим егзистенцијалним питањем – како сачувати живот пред пандемијом КОВИД-19? То је универзално људско питање које би требало пре свега да спаја људе а не да их раздваја као што је то данас случај.

После скоро две године од почетка пандемије, због изазваних подела на вакцинисане и невакцинисане, човечанство се налази у критичној тачки из које прети да крене у хаотичан процес урушавања цивилизације и њених тековина – пре свега људских права и слобода. Још увек не постоји концензус стручњака како да се обузда ова пандемија – да ли само уз помоћ експерименталних и недовољно испитаних (и потенцијално опасних) вакцина или масовном превентивом и јачањем имунитета људи, или комбиновати оба приступа? Ситуација је конфузна, поготово после сазнања да су аргументи за вакцинацију прилично девалвирани и пољуљани у пракси. Јер, утврђено је, да вакцина штити само 5-6 месеци и да се треба изнова и изнова ревакцинисати, вакцинисани се заражавају у сличном проценту као и неваксинисани, вакцина доноси пратеће последице – стварање тромбова што узрокује шлогове и инфаркте, слабљење имунитета на друге вирусе и бактерије. Многи вакцино-скептици страхују од још погубнијих дугорочних последица. Чак и врхунски научници и неки Нобеловски лауреати упозоравају на могуће епидемије рака и других болести код вакцинисаних? С друге стране у несрећним државама корумпирана политичка олигархија и њихови лекари-пропагандисти, из жеље да пандемију искористе за очување и јачање свог политичког (и властодржачког) положаја врше психички терор над народом ширећи страх и дефетизам, износећи „црне податке“ о великом проценту оболелих а невакцинисаних и њихово умирање у великим мукама.“(2)

Зар је ширење страха и панике лековито¬? 
    
ЦИЉЕВИ? 
    
Дакле, ствара се хаос, и то намерно. Циљеви – видеће се. Односно, зна се: „велики ресет“, да оних 0,666% супербогаташа имају све, а ми, обични, ништа. И да нас буде што мање, да би банкстерском и сличном олошу осталом што више. 

Др Миодраг Кулић указује да је стање у Србији очајно:“Једна од несрећних светских држава је и Србија, која се због евидентне неспособности политичких и здравствених институција у решавању економских, демографских и здравствених проблема налази у очајној ситуацији. Тако је данас по смртности од КОВИД-19 (и других болести) Србија међу првима у Европи. За последњих месец дана у Србији од КОВИД-19 умире седам пута више људи него у Немачкој. Упоређујући званичне немачке и српске изворе, за последњих неколико недеља (месец дана) просечно је умирао један Немац дневно (на милион становника) а у Србији је умирало, по Лончаревим лажираним подацима, (7-9) људи – што ће рећи 7-9 пута више него у Немачкој. Ако би узели у обзир Лончаров фактор-лажирања броја умрли за 3-5 пута – по изјавама др Кона и др. Радовановића за толико пута власт умањује стваран број умрлих, тада би број умрлих(на милион људи) у Србији за месец дана био 20-45 пута већи него у Немачкој. И то се дешава у Србији која је по СНС-у већ трипут победила корону. Сваки министар здравља у Јапану би се после овако лоших резултата „харакирио“. Приметимо, да се ова огромна смртност дешава упркос чињеници да је Србија набавила прекомерно велики број (скупих) респиратора и експерименталних вакцина. Ово наводи на питања. Да ли можда српско здравство лоше лечи народ од КОВИД-19? Да ли користи лоше протоколе лечења и прекомерно користи респираторе у Ковид болницама?“(2)

Режим који влада у Србији не опредељује се за праве стручњаке, него за режимске послушнике. Кулић истиче:“У случају КОВИД-19 најбучнији кадрови фанатизовано бране ковид-агенду и политику режима, притом занемарујући струку и лекарску етику.“ У друштву је стање очајно, од економије до демографије:“Наиме, природни прираштај је 2011. био негативан за 32 000 људи (више умрлих него рођених) а у 2020. чак за 44 000, што је скоро 40% већи него у време претходне (лоше) власти. А негативни миграциони прираштај (више људи напустило земљу него што је дошло) је у 2019. трипут већи него 2011.“(2)

Србија постаје земља хорора.

ПРЕТЊЕ СТАНОВНИШТВУ 
 
Кулић наглашава:“Свакодневне егзистенцијалне претње се упућују невакцинисанима – нарочито из Ковид болнице у Батајници. Овај психички терор над народом изазива страхове код људи, који их подсећају на давна грозна времена нацизма. Тада је почетна вербална наци-пропаганда временом прерастала у најбруталнија мучења и убијања људи. Опасна КОВИД-19 селекција и таргетирање невакцинисаних људи у Србији подсећа на време Селекције (Selektion) људи у време наци-режима у Немачкој. Фанатични следбеник Селекције је био немачки лекар-злочинац Јозеф Менгеле, лекар-управник злогласног логора Аушвиц и заговорник наци-расне хигијене. Селекција се састојала у томе да су у логору издвајани радно неспособни и хендикепирани људи, који су потом третирани на најгрозније начине. Били су угушени у гасним коморама, или подвргнути морбидним медицинским експериментима – стерилисање, заражавање разним вирусима и бактеријама, изазивање низа болести са тешким последицама, заражавању деце и потом лечењу. Иначе Менгеле је био одличан студент и пожртвован лекар пре рата а због својих недела у току рата Менгеле је постао велики злочинац. Правда га ипак није стигла, јер је из Немачке побегао 1945. и легално живео у Аргентини, Парагвају и Бразилу до смрти (1979).”(2)

Запамтимо – преображаји су свагда могући. И позитивни и негативни. Менгеле је био частан лекар, а онда је постао прави злочинац. 
    
РЕПРЕСИЈА НАД НЕВАКЦИНИСАНИМА 

Пут злочинаштва отвара се и у Србији – то је подела на вакцинисане и невакцинисане. Миодраг Кулић наглашава:“Пандемија КОВИД-19 као да је отворила кутију зла у Србији у којој се сада одвија велика психичка репресија над невакцинисаним људима. То чине удруженим снагама СНС политичари и њихови сервилни лекарски кадрови. Они изазвају погубну поделу људи на вакцинисане и невакцинисане, што може довести до тешких сукобљавања у друштву.“(2)

Једна од челница коронократског злостављања становништва иде опасним путем, истиче Кулић:“Ова свесно дифамира невакцинисане, упркос чињеници да се и вакцинисани заражавају и умиру од КОВИД-19 – скоро као и невакцинисани. Јавност се већ уверила, да је њена Ковид клиника склона манипулацијама медицинским и статистичким подацима који говоре о броју оболелих вакцинисаних и невакцинисаних – лажно се приказује да се само невакцинисани заражавају, мада је однос вакцинисаних-невакцинисаних око 50:50%.“(2)                Коронократкиња која је међу челницима СНС морбидарије у Србији „свакодневно износи морбидне податке (с детаљима) о умирању деце, трудница у других пацијената на њеној клиници. То чини с јасном намером да изазове панику и дефетизам у народу, и да га натера да се масовно вакцинише.“ Она, вели Кулић, „не преза чак ни од фалсификовања чињеница, само да би подржала режимску КОВИД-19 агенду – о искључивој кривици невакцинисаних (и деце) за лоше стање. Дотична је чак изјавила да је „да је фасцинира (очарава) страх у очима пацијената који гледају пацијенте око себе, од којих се 95% неће извући!“ Дотична је „у директној емисији ТВ Н1 дана 20.10.2021 из њене болнице, брутално злоупотребила свој положај и психички малтретирала тешко болесног и полукоматозног пацијента Срђана, све док није изнудила његово признање да није вакцинисан! Ово је очит пример грубог гажења лекарске етике.“ Она ће, каже Кулић, „свакако ући у историју бесчашћа српске медицине, јер је успела да од коматозног пациијента изнуди епохално признање да није вакцинисан али и као први живи зло-дух полиграф за коматозне људе.“ По Кулићу, „није тешко замислити застрашујућу ситуацију, да се у некој екстремној политичкој ситуацији – например пред неминовни пад режима, нађе неки СНС лекар-фанатик у српској ковид-болници, који ће зарад афирмације (лоше) режимске КОВИД-19 агенде давати невакцинисаним пацијентима превелике дозе кисеоника на респираторима-убицама и слати их Богу на исповест./.../Једно од могућих наравоученија из ове морбидне приче је – да не бисте ризиковали да вас неки идеолошко острашћени СНС лекар-фанатик у нашим ковид-болницама пошаље на онај свет само зато што сте невакцинисани, лечите се Ивермектином и другим лаковима, јачајте имунитет пробиотицима, витаминима и другим корисним средствима.“(2)

Ко о томе мисли? Ко о томе говори? 


    
СВЕТЛИ УЗОР КОСТЕ ТОДОРОВИЋА 

 Др Миодраг Кулић подсећа на великане српске медицине, који се нису овако понашали према свом народу. Такав је био инфектолог Коста Тодоровић (1887-1975):“Он је у време Великог рата (1914-1918) стајао на првој борбеној линији лечећи српске борце од тифуса, колере, маларије, дизентерије. Коста Тодоровић је заједно с познатим пољским имунологом и ратним добровољцем, др Хиршфелдом, радио у Солуну на стварању вакцине против тифуса и паратифуса. Пошто у ратном вихору није било времена да се тестира вакцина – која је масовно косила српске војнике, доктори Хиршфелд и Коста Тодоровић су на себи тестирали вакцину а тек потом давали војницима. Српска војска је била спасена./.../Српски великан Коста Тодоровић је упркос дубоке старости био први и једини доктор који је препознао болест током епидемије вариоле вере у Југославији 1972. године, јер се с том болешћу већ сусрео у Великом рату. Замислите само, да несрећни Кризни штаб којим случајем води Коста Тодоровић. Он би народу поштено и отворено објаснио шта су индикације и контраиндикације за ове данашње експерименталне вакцине против КОВИД-19. Рекао би, да ковид-вакцине помажу, али да не делују дуже од 5-6 месеци, да се готово подједнако заражавају и вакцинисани и невакцинисани, да су преносиоци вируса и једни и други. Па, ко воли нек изволи.                   

Осим тога, отворено би рекао да српско здравсто лоше лечи људе од КОВИД-19. Омогућио би народу да се лечи најбољим постојећим лековима, између осталог и Ивермектином. Већину директора ковид-болница као и цео Кризни штаб одмах би сменио. Увео би у наше болнице оптималан протокол за лечење. С њим на челу, Србија би већ изашла из пандемије.“(2)

Тако каже др Миодраг Кулић. 

Тако би било да Срби имају своју  државу, а не окупирану територију на којој уредују “Доктор Живот” и његови измећари, сви у служби Великог Вође и његових „авиони – камиони“ блебетања.

QUO VADIS?

А ове, 2021. године, врсни српски приповедач и есејиста, Никола Маловић, записао је:“Наша спојена неба више нису плава него су премрежена хемијским траговима. Сви видимо анти-небо. Биљке су генетски измијењене, и ми их или једемо свјесно, или неке одбијамо да једемо, или ипак једемо у одресцима потеклим са живинарских и животињских фарми – тих индустријских аушвица. Наше владе нису лоше владе, не, него су листом анти-владе. По чему видимо? По томе што муче свој народ, излуђују га опречним, анти-информацијама, хушкају једну половину на другу, јер су анти-национални, зависни су, готови да у наредним епизодама серије зване Нова нормалност народу „објасне“, можда ликом и гласом премијерке у кога Срби имају повјерење без обзира на пол, како једно зло прође, а ево нова зла гдје долазе: енергетска криза (читај: рестрикције струје), сајбер-пандемија (читај: планирана саботажа милиона а можда и милијарди компјутера, таблета и мобилних телефона), климатске промјене (читај: гашење термоелектрана), проблеми са глобалним транспортом (читај: поскупљење свега што данас на рафовима види око), те ограничење у снабдијевању животним намјерницама (читај: глад).

Кад свијет на очиглед дође до ивице литице, као у цртаном филму, све мора да буде – анти. Да на граници, вакцинисани човјек, без обзира које је националност, расе или пола, и без обзира да ли се ради о граници друге земље, воза, брода или авиона – свијетли. Биће прегледан техничким дивајсом који уочава луциферијазу, нанотехнолошки доказ да ли у њему има онога што се још само по језичкој инерцији зове вакцина, а заправо је нови облик аусвајса. Човјек није свитац, па да свијетли на граници, чекиран у те сврхе посебним уређајем. Ако свијетли, онда је анти-човјек.  

Национални устанак немогућ је са постојећом партијом на власти и партијама у опозицији. Све су оне листом – анти. Национални кад и глобални устанак могућ је само као и чудесни први и једини хришћански устанак у Црној Гори и Боки Которској. Оно што нико није опазио могло је да се опише овако: свако окупљање ако није око Христа, око анти-христа је. Без петине за почетак, иза велике невоље, без четвртине, а онда и иза устале трећине народа који жели да живи у својој земљи боље – нема озбиљне приче о бољем сутра.

Јер, постало је преозбиљно.“(3)

Дакле, са Богом и човеком, са Христом Богочовеком, против свих лажи и неправди овога света. Јер, хоћемо да будемо Божија деца, а не робови луциферијанског глобализма, роботи трансхуманистичке лажи. 

Текст је писан искључиво за портал Правда, преношење је забрањено без сагласности редакције. 

УПУТНИЦЕ: 
1. www.readkong.com/page/bill-gates-talks-about-vaccines-to-reduce-population-6207344.
2. www.srbijadanas.net/sunovrat-lekarske-etike-u-srbiji-quo-vadis-tatjana
3. https://stanjestvari.com/2021/11/01/nikola-malovic-postaje-ozbiljno/

Oстале текстове Владимира Димитријевића читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА