Најновије

ЕУ ПРЕГОВАРАЧИ И СНС СУ У КОАЛИЦИЈИ! ЕУ је глобалистичка творевина, занима их само профит

Постоје чврсти партијски односи између ЕУ партија које су на власти, и имају већину у ЕУ парламенту и Српске напредне странке. И сад наша опозиција позива да они дођу да посредују. Наравно да ће да буду на страни своје сестринске партије. И наравно да неће да пошаљу опозиционе ЕУ парламентарце, открила је Бранка Стаменковић, заменик председника покрета Доста је било, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

Бранка Стаменковић ДЈБ (Фото: Хелм каст)

Како је рекла, људи код нас не знају је да унутар тог ЕУ праламента постоје посланичке групе и „праве се према идеолошки сродним партијама“.
- Нпр. Зелени имају свој клуб, па су ту сви зелени ЕУ. Постоји Европска народна партија као клуб и ту су посланици ЦДУ Ангеле Меркел и друге сродне посланичке групе. Али та Европска народна партија није само посланичка група у ЕУ парламенту. Него је то групација на нивоу Европе и постоји у Савету Европе. Пошто ми немамо посланике у ЕУ, али имамо у Савету Европе, е, у том Савету Европе, СНС је у тој посланичкој групи – објашњава она.

- Људи морају да схвате да су партије које су на власти у ЕУ, партије које су у истој посланичкој групи са СНС у Савету Европе. И оне су сестринске партије. До скора је и Орбанова партија била у тој истој групацији, па су их избацили.  Но, они су послали парламентарце из владајућих странака, и наравно да ће да гледају интерес своје сестринске партије, односно СНС – навела је она. 

Стаменковићева наводи и да се „секира када причају о европарламанетарцима, а то су ЕУ парламентарци“. 
То је ЕУ парламент, а Савет Европе је заправо европски парламент. Ту су и представници и Русије и Молдавије и Северне Македоније и Црне Горе и Србије… А у ЕУ парламенту је самопрозвана и самоизвикана ЕУ елита. Они сами себе зову европарламентарцима претендујући да себе представе као Европу, а ми смо сви остали варвари ваљда, шта смо? – упитала је саговорница Хелмкаста. 

Она није хтела да открива ко ће бити кандидат ДЈБ за председника Србије, али је рекла да ће та одлука уследити ускоро. Како је навела, опозиција на парланентарне изборе треба да иде у неколико колона, а Доста је било ће чинити једну колону и неће се удруживати са другим странкама и покретима, али ће на својој листи имати независних кандидата. 

Она је упозорила да ће, уколико се усвоје измене устава везане за правосуђе, оно у потпуности изаћи из руку народа, и потпуно потпасти под власт корпорација. Како је рекла, ако то дозволимо, постаћемо робови. 
О Европској уније је рекла да је глобалистички пројекат којем је профит на првом месту. 

Она се успротивила „силовању језика“, кко је рекал, у име родне равноправности, а по питању геј бракова, рекла је да је за њу брак заједница мушкарца и жене, док геј заједнице могу да се регулишу и уговором, тестаментом и слично. 

Британска докторка изнела шокантне податке о нус појавама од вакцина, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА